Prečo si zvoliť práve stavby na kľúč?

Prečo si zvoliť práve stavby na kľúč?

Vysnívali ste si svoj dom a jediné čo vás brzdí, je váš strach z jeho stavby? A poznáte stavby na kľúč? Jednoducho si vyberiete, či chcete dom katalógový alebo zvolíte dom na mieru. Katalógový projekt nájdete na internetových portáloch, v časopisoch, katalógoch projektov, stačí si len vybrať. Projekt na mieru je zas pre tých, ktorí majú presnejšiu predstavu o svojom bývaní, o počte izieb, o tvare domu a jeho vybavení. Je to originál šitý pre vás.

Stavby na kľúč a ich zrealizovanie

Skôr ako sa firma pustí do stavby na kľúč, musí váš projekt osadiť na vhodný pozemok a naprojektovať všetky prípojky na inžinierske siete. Pred začatím realizácie je potrebná komunikácia s príslušnými úradmi a verte, že toto je náročná cesta. Ak ste si zvolili správnu stavebnú firmu, ktorá má vo svojej činnosti aj zastupovanie investora pred stavebným úradom a inštitúciami, váš výber bol skvelý. S kompletnou dokladovou časťou s povoleniami môže začať realizácia stavby. Pokiaľ ste sa s dôverou obrátili na kvalitnú stavebnú firmu s overenými odborníkmi na stavby na kľúč, môžete bezstarostne sledovať, ako sa váš sen o dome stáva skutočnosťou.

Stavby na kľúč a ich výhody

Pri riešení vlastného bývania a stavby vlastného domu sa stretávame čoraz viac s pojmom „stavby na kľúč“. Pri rozhodovaní či ísť touto cestou, vám možno pomôže niekoľko pozitívnych dôvodov. Veľkou výhodou je, že šetria váš čas, stavebná firma sa postará o všetko. A to už je dôvod na radosť, lebo sa vyhnete stresom, ktoré na vás číhajú pri svojpomocnej práci na stavbe domu. Stavby na kľúč sú postavené oveľa rýchlejšie, pokiaľ je dohodnutý termín odovzdania stavby, firma ho vždy dodrží. Dom môžete obstarať už kompletne aj s úpravami terénu a to od projektovania stavieb, cez kompletnú dokumentáciu pre stavebné povolenie, inžinierske siete až k finálnemu zrealizovaniu stavby. Stavby na kľúč sú investíciou, ktorá sa oplatí.

Firma JK projekt s.r.o. existuje ako spoločnosť s ručením obmedzeným už viac ako 16 rokov, ale samotnému podnikaniu a stavebníctvu sa venujeme už 20 rokov pod značkou JK projekt. Ponúkame svojim klientom a zákazníkom komplexné služby v oblasti projektovania stavieb, realizácie stavieb a inžinierskej činnosti. V našej spoločnosti vieme ľuďom stavby naprojektovať, vybaviť všetky povolenia a ak má zákazník záujem, tak mu vieme stavbu aj zrealizovať. Spokojnosť zákazníka je pre nás prvoradým cieľom a pre jeho dosiahnutie robíme maximum. Sme tu pre vás, kontaktujte nás.

Kalnická cesta 12 93401 Levice
tel.: +421903376951

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888