Prečo musí byť umývanie striech zverené do rúk odborníkom?

Prečo musí byť umývanie striech zverené do rúk odborníkom?

Včasné umývanie striech zachráni nie len strešnú konštrukciu, ale aj vaše financie. Čím skôr sa odborne odstránia na streche machy alebo riasy, tým je väčšia šanca, že ušetríte peniaze za novú strešnú krytinu. Stačí zabezpečiť firme prístup k vode a elektrike a po dôkladnom vyčistení strechy chemickou cestou máte strechu ako novú. Umývanie striech treba však nechať na profesionálov, vyškolených na práce vo výškach.

Umývanie striech a služby s ním súvisiace

Ak máte na streche machy alebo riasy, nenechajte to dôjsť tak ďaleko, aby ste museli načrieť hlbšie do vrecka a vymeniť celú strešnú krytinu za novú. Častokrát stačí umývanie striech odborníkmi. Vedeli ste o tom, že existujú firmy, ktoré sa zaoberajú službami ako umývanie striech? Spoločnosti, ktoré sa venujú umývaniu striech, vykonávajú práce vo výškach. Zamestnávajú vyškolený tím s preukazom na práce vo výškach s použitím horolezeckej a speleologickej techniky a tiež na práce s priemyselnými teleskopickými plošinami. Profesionálne umývanie striech dokáže predĺžiť živostnosť strešnej krytiny s garanciou 100% odstránenia mikroorganizmov a organických nečistôt použitím chémie na báze chlóru, ktorá nie je nebezpečná pre okolie.

Umývanie striech a jeho výhody

Prečo je umývanie striech výhodné? Hneď prvou a dôležitou výhodou je určite ušetrenie financií za novú strešnú krytinu. Ak je umývanie striech vykonávané odborne, odstráni zo strechy machy, riasy a lístie, ktoré dokážu strešnú krytinu poškodiť tak, že je potrebné ju kompletne vymeniť za novú. Ďalšou výhodou je vylepšenie estetického vzhľadu strechy, odstránenie čiernych plôch a celkové oživenie strešnej krytiny. Umývanie striech výrazne predĺži jej životnosť. Dôkladné umývanie striech odstráni všetky nepriaznivé príčiny ich starnutia. Zdravá strecha je základom zdravého domu, chráni ho pred nástrahami počasia. Ak chcete mať pocit bezpečia, doprajte svojmu domu starostlivosť – doprajte mu umývanie striech.

Spoločnosť PRAGIN s.r.o. vykonáva práce vo výškach od roku 2002. Náš tím je vyškolený v zmysle zákona č. 124/2006 Z.z., NV č 392/2006 Z.z. a vyhlášky MPSVaR SR 147/2013 Z.z. s preukazom na práce vo výškach s použitím horolezeckej a speleologickej techniky a na práce s priemyselnými teleskopickými plošinami. Zabezpečujeme malé skupiny pre objednávky od súkromnej osoby, ale aj viacčlenné tímy pre priemyselné zákazky. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a my Vám pomôžeme.

Uherecká 18 95803 Malé Uherce
tel.: +421948405802

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888