Hydroizolácie plochých striech ako dokonalá ochrana

Hydroizolácie plochých striech ako dokonalá ochrana

Hydroizolácie plochých striech sú realizované nastavením novej hydroizolačnej vrstvy, a to s alebo bez demontáže pôvodnej krytiny – podľa odborného posúdenia stavu pôvodnej strechy. Úlohou hydroizolácie je zabrániť vniknutiu vody v akomkoľvek skupenstve do stavebnej konštrukcie nehnuteľnosti aj do jej vnútorných priestorov. Už žiadne premoknuté steny!

Hydroizolácie plochých striech nedajú vode žiadnu šancu

Voda nie je priateľom stavebných konštrukcií, nevynímajúc ploché strechy. Ak sa do nich dostane, tak degraduje stavebný materiál a prispieva k zhoršovaniu tepelno-izolačných vlastností strechy i celého objektu. Negatívne vplýva aj na zdravie, keďže voda v stenách je živnou pôdou pre vznik škodlivých plesní. Odporúčaným riešením sú hydroizolácie plochých striech, ktoré zabránia prenikaniu vody. Aby boli hydroizolácie plochých striech úspešné, je nevyhnutné použite kvalitných a certifikovaných materiálov (odolných voči poveternostným vplyvom aj UV žiareniu). Taktiež je potrebné zvoliť vhodný typ hydroizolácie plochých striech a precízne prevedenie, ktoré zverte profesionálnej firme. Tak máte istotu dobre odvedenej práce – i na kritických miestach ako napríklad okolie komína. A získate aj záruku a odborný servis. Zadosťučinením bude vedomie, že cez vašu strechu nepresiakne ani kvapka. Kvalitné hydroizolácie plochých striech sú garanciou, že na stenách už nenájdete žiadne vodné machule.

Hydroizolácie plochých striech a ich výhody

Moderné hydroizolácie plochých striech sú najčastejšie realizované buď použitím asfaltových pásov, alebo hydroizolačnej PVC fólie. Prečo sú vlastne hydroizolácie plochých striech odporúčané? Nielenže eliminujú zatekanie vody do interiéru, ale navyše poskytujú aj ďalšie výhody. Bránia vniknutiu nečistôt do priestoru pod strechou. Hydroizolácie plochých striech taktiež prispievajú k udržaniu tepelnej izolácie a znižujú povrchovú teplotu objektu. Taktiež zvyšujú estetickosť a dizajnovosť vašej strechy. Hydroizolácie plochých striech sa aplikujú na suchý, pevný a čistý poklad, bez prachu, mastnoty a iných nečistôt. Pamätajte, že hydroizolácie plochých striech predstavujú účinné riešenie a zároveň prevenciu pred možnými budúcimi nákladmi, ktoré sú spojené s unikaním vody cez vašu strechu. Zaiste uznáte, že vysušenie stien, ich opravy, maľovanie či dokonca výmeny zmoknutých podláh alebo nábytku vás vyjdú pomerne draho.

K špecialistom na hydroizolácie plochých striech a komplexné realizácie a renovácie striech patrí spoločnosť IZOL – tech. Venujeme sa aj hydroizolácii základov novostavieb a muriva, montáži a výmene klampiarskych prvkov, strechám na kľúč i odborným posudkom stavu striech. Pôsobíme na celom Slovensku. Kontaktujte nás pre viac informácií.

552 03221 Bobrovec
tel.: +421908492562

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888