Rekonštrukcie bytov – ako pri nich postupovať?

Rekonštrukcie bytov – ako pri nich postupovať?

Drvivá väčšina užívateľov bytov si neuvedomuje, že po čase sú priam až nutné rekonštrukcie bytov. Byty sa svojim používaním samozrejme, ako každá iná vec opotrebúvajú, a teda potrebujú svoju rekonštrukciu. Neváhajte a vsaďte na rekonštrukciu bytov s profesionálnymi odborníkmi. Veľa vecí si viete spraviť aj vy samy, ale keď sa na to pozrie odborník vie vám veľa vecí uľahčiť. Rekonštrukcie bytov si totiž vyžadujú trpezlivosť a dávku profesionality.

Rekonštrukcia bytov je spoľahlivá s certifikovanou firmou

Pokiaľ ste byt kúpili v stave, ktorý je pôvodný, môžete požiadať realitnú kanceláriu, s ktorou spolupracujete o celé jeho vypratanie. Potom môžete robiť rôzne rekonštrukcie bytu, ktoré potrebujete. Ak máte záujem o takú rekonštrukciu bytu, ktorá vám zmení dispozície tohto bytu, zavolajte si na to jednoznačne statika. Certifikovaná firma, ktorá sa zaoberá rekonštrukciami bytov vám ho určite odporučí. Statik vám vie hneď povedať, čo je možné prerobiť a ktoré sú v byte nenosné priečky a nosné steny. Následne vám dokáže zostaviť statický posudok a môžete začať s realizovaním vašej rekonštrukcie bytu. Takýto statický posudok vám dokáže totiž presne definovať, akým sa má vaša rekonštrukcia bytu uberať. Neváhajte sa preto obrátiť na firmu, ktorá sa zaoberá rekonštrukciami bytov.

Pri plánovaní obšírnejšej rekonštrukcie bytu je dobré položiť si otázku. Zavoláte si na rekonštrukciu bytu špecializovanú firmu či si jednoducho na rôzne práce najmete rôznych remeselníkov? Podcenenie tohto zásadného kroku vás môže vyjsť draho. Pokiaľ si najmete samostatných remeselníkov na rôzne práce, tak vás to určite vyjde lacnejšie ako keď oslovíte odbornú firmu na rekonštrukcie bytov. Avšak to je jediná výhoda, ktorá vás pri tejto voľbe čaká. Pokiaľ by ste napríklad mali neskôr problém s obkladom, reklamácie u rôznych remeselníkov sa nemusia vždy oplatiť. Pri firme na rekonštrukciu bytov, máte vždy postarané o reklamačný servis. Rozmýšľajte pri tejto voľbe dlhodobo.

Rekonštrukcie bytov – ako si vybrať tú správnu firmu?

Samozrejme pri každej rekonštrukcií bytu, chcete čo najviac peňazí ušetriť. Avšak nemali by ste sa ohliadať iba na tento fakt, pokiaľ si vyberáte firmu na rekonštrukciu vášho bytu. Dôkladne by ste si mali hlavne zistiť či firma disponuje príslušnými certifikátmi a tiež je dobre zamerať na dobré referencie pri rekonštrukciách bytov. Rekonštrukcie bytov, ktoré sú v pôvodnom stavu sú vždy výzvou. Ide totiž o veľmi komplexný proces, ktorý vám dokáže dodať samotná odborná firma, ktorá sa venuje rekonštrukciám bytov. Potrebujete presné naplánovanie aby sa vám náklady na rekonštrukciu bytu nevyšplhali až do nezmyselných súm.

Oslovte nás v prípade, že máte záujem o rekonštrukcie bytov. Sme moderná firma OSP DANUBIUS DS s .r. o., ktorá má dlhoročnú prax a tradíciu. Skúsenosti, ktoré sme nadobudli počas našich odpracovaných rokov sa odvíjajú aj na kvalite našej práce. Sídlime v Šamoríne a sme pripravení vám zhotoviť rekonštrukciu bytov, stačí nás len kontaktovať. Naša služby vám poskytujeme spolu s vyškolenými odborníkmi.

Bratislavská cesta /37 93101 Šamorín
tel.: +421315902400

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888