V čom sú nízkoenergetické domy odlišné?

V čom sú nízkoenergetické domy odlišné?

Nízkoenergetické domy, ktoré možno poznáte aj pod názvom pasívne domy sú dnes dostupné pre každého. Kým kedysi ste možno mali pocit, že sú len domami pre bohatých, dnes je už zrejmé, že sú skvelým riešením bývania pre každého. Nízkoenergetické domy vám zároveň ušetria kopec nákladov na bývanie a oproti klasickým domom sú menej náročné na výstavbu, čiže v konečnom dôsledku vám nízkoenergetické domy ušetria nemalé finančné prostriedky.

Nízkoenergetické domy ponúkajú kráľovské bývanie

Nízkoenergetické domy sú nie len jednoduché na výstavbu, ktorá oproti klasickej výstavbe trvá podstatne menej, zároveň prinášajú moderný spôsob bývania, v ktorom sa bude cítiť príjemne každý. Nízkoenergetické domy nie sú len rýchlym riešením bývania, o ich kvalite a funkčnosti hovoria samotné recenzie a hodnotenia ich užívateľov. Je samozrejmé, že každý môže mať isté obavy o ich funkčnosti a neraz sú porovnávané s murovanými domami, avšak obávať sa naozaj nie je čoho. Stačí si vybrať spoľahlivú stavebnú spoločnosť, ktorá vám poradí a odpovie na všetky otázky o výstavne a ďalšom fungovaní. Tieto domy majú dlhú životnosť a zároveň vás dobre ochránia v lete aj počas zimy. Ak ešte stále váhate s výstavbou vášho nízkoenergetického domu, oslovte kompetentného odborníka čím skôr.

Nízkoenergetické domy vám ušetria čas i financie

Nízkoenergetické domy vám ušetria nemalé finančné prostriedky najmä vďaka takmer nulovej spotrebe energií. Obrovskou výhodou nízkoenergetických domov je, že nepotrebujú mať sústavne aktívny vykurovací systém. Nízkoenergetické domy čerpajú podstatnú časť tepla a energií z vnútorných zdrojov či dokonca slnečného žiarenia. Aby všetko fungovalo ako má, nevyhnutná je projekcia s využitím nízkoenergetických technológií a kvalitných materiálov, ktoré sú vhodné pre tento druh bývania. Informujte sa aké materiály používa vami vybraná stavebná spoločnosť.

Vďaka svojej úspornosti si nízkoenergetické domy získavajú čoraz viac priaznivcov nie len medzi bohatými, ktorí si zvykli takéto domy stavať ako prázdninové sídla či domy v prírode. Dnes si nízkoenergetické domy nechávajú vystavať takmer všetky spoločenské vrstvy. Najmä ľudia zo strednej spoločenskej vrstvy nedajú na nízkoenergetické domy dopustiť. Ich výstavba nezaberá príliš veľa času, sú ekonomicky dostupná a zároveň bezpečné. Za najbezpečnejšie a najjednoduchšie postaviteľné sú považované nízkoenergetické domy – bungalovy, ktoré sa zmestia i na menší pozemok či na pozemok k rodinnému domu. Stačí sa poradiť so stavebnou firmou a nájsť vhodný variant nízkoenergetického domu presne na mieru pre vás.

Naša stavebná firma ACS BUILDING, s.r.o. so skúsenosťami vyše 25 rokov vrámci stavebníctva vám ponúka poradenstvo a pomoc s výstavbou nízkoenergetických domov. Tiež sme výhradným distribútorom systému Isorast a Thermowerk na Slovensku. Stavby realizujeme vlastnými zamestnancami, a to na štádiá hrubej stavby, holodomu a na klúč. Neváhajte nás kontaktovať.


Ul. biskupa Kondého 4577 /18 92901 Dunajská Streda
tel.: +421911922229

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888