Prečo si vybrať moderné drevostavby?

Prečo si vybrať moderné drevostavby?

Drevo je u nás najviac dostupným stavebným materiálom. Klasické dreveničky patria k našej histórii a tradíciám. Drevostavby sa svojim vývojom dostali nad úroveň klasických murovaných stavieb. Zhotovenie drevostavieb býva časovo aj finančne nenáročné a ich údržba je jednoduchá. Drevostavby sú maximálne šetrné k životnému prostrediu a svojim vzhľadom súznejú s prírodou.

Moderné drevostavby

V súčasnosti sa čoraz viac projektantov prikláňa práve k pojmom drevodomy a drevostavby. Drevostavby sú z certifikovaných, trvácnych a kvalitných materiálov a jednorazová investícia sa vráti v podobe vysokej úspornosti. Majitelia murovaných domov si ale rozhodne kvôli tomu dom búrať nemusia. Aj menšia drevostavba dokáže totiž zútulniť a zatraktívniť okolie murovaného domu. Veľkej obľube sa tešia hlavne altánky vhodné na posedenie s rodinou a priateľmi za každého počasia. Tiež prístrešky z dreva sú stále viac populárne. Terasy sú chránené pergolami a pre záhradkárov sú zas ideálne záhradné domčeky.

Drevostavby a ich výhody

Každý majiteľ väčšieho alebo menšieho pozemku zaručene túži po modernej drevostavbe v akejkoľvek podobe. Aj k murovanému domu sa dajú doladiť menšie drevostavby. Drevostavby sú vyhľadávané, nakoľko drevo je kvalitným stavebným materiálom, životnosť môžu mať dlhšiu ako murované stavby. Drevostavby sú ekologické a úsporné. V dnešnej uponáhľanej dobe nič viac nepoteší ako rýchla realizácia stavby. Vlastne áno, je tu niečo, čo dokáže potešiť ešte viac a to je informácia, že náklady na drevostavby nemusia byť vôbec vysoké! No a nepochybne najväčšia radosť je relax s rodinou a priateľmi pod krásnym dreveným altánkom na dvore, alebo popíjanie kávičky pod atraktívnou drevenou pergolou na terase. Záhradkári sa pred slnkom alebo dažďom môžu ukryť do rozprávkového dreveného domčeka. Do každej rodiny už neodmysliteľne patrí auto, preto si aj tento rodinný miláčik zaslúži svoje lukratívne miesto. A prečo nie pod praktickým dreveným prístreškom?

Je veľa firiem, ktoré ponúkajú kompletné služby, týkajúce sa dodania a zhotovenia menších drevostavieb. Veľa ich nájdete pomocou webových stránok, sociálnych sietí, osobných odporučení. Aj keď ide len o menšie drevostavby, je dobré si zvoliť firmu so skúsenosťami a spokojnými zákazníkmi. Spoločnosť BK mont s.r.o. ponúka dodanie a zhotovenie drevostavieb podľa želania zákazníka. V prípade záujmu nás kontaktujte a my Vám pomôžeme, ide nám o Vašu spokojnosť.

Pažiť 206 95135 Veľké Zálužie
tel.: +421905437078

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888