Prečo si vybrať práve šikmé strechy?

Prečo si vybrať práve šikmé strechy?

Nie je to určite náhoda, že už malé deti kreslia domy výlučne so šikmou strechou. Dôvod je jednoduchý, sú vnímavé a všade okolo nich sú práve takéto domčeky. Šikmé strechy majú vplyv na celkovú životnosť domu, pôsobia tradične a esteticky. Darmo má dom dobré základy, ak ho strecha nechráni v každom ročnom období. Šikmé strechy chránia domy pred slnkom, pred dažďom aj pred snehom. No a my zatiaľ môžeme sedieť pekne v teple a suchu.

Šikmé strechy na kľúč

Rozhodli ste sa pre nový dom, alebo ste nabrali odvahu a chcete sa pustiť do rekonštrukcie starého domu? Nezabúdajte, že základom dobrého bývania je kvalitná strecha. Pri výbere tej najvhodnejšej je dobré sa poradiť s odborníkmi. Ideálnou voľbou sú šikmé strechy na kľúč, kde firma poskytne kompletný servis. Tak to už teda áno! Ako sa vraví, naozaj všetko „pod jednou strechou“. Od vypracovania cenovej ponuky, odbornej poradenskej činnosti, dodania kompletného stavebného a spojovacieho materiálu až po celkovú montáž. Takto pohodlne a hlavne rýchlo si viete zabezpečiť šikmé strechy podľa vašich predstáv.

Šikmé strechy a ich výhody

Každý dom potrebuje strechu, bez nej by predsa nebol domom. Ale ako si vybrať z takej bohatej ponuky striech? Ktorá je tá najlepšia? My hovoríme, vyberte si šikmé strechy a keď šikmé strechy, tak určite na kľúč. Aj zo starého domu dokážete vytvoriť pekný, elegantný dom. Pri vhodne zvolenej rekonštrukcii sa z nenápadných chalúpok stávajú moderné, veľmi zaujímavé domy a veľký podiel na tom majú práve šikmé strechy, ktoré pôsobia útulne a elegantne. Voľbou tvaru šikmej strechy si volíte aj možný podkrovný priestor. Kedysi pod strechou bývalo podkrovie, ktoré slúžilo len na odkladanie práve nevyužívaných vecí. Dnes vznikajú v podkroviach útulné priestory na bývanie. Obytné plochy pod šikmou strechou sú zaujímavé a svojim spôsobom atraktívne. Veľkým bonusom sú strešné okná. Cez deň podkrovie rozžiaria slnečné lúče a v noci môžete priamo z postele pozorovať hviezdy na oblohe!

Je veľa firiem, ktoré ponúkajú kompletné služby, týkajúce sa dodania a zhotovenia šikmých striech. Veľa ich nájdete pomocou webových stránok, sociálnych sietí, osobných odporučení. Nakoľko nejde o investíciu na krátky čas, je dobré si zvoliť firmu so skúsenosťami a spokojnými zákazníkmi. Spoločnosť BK mont s.r.o. ponúka dodávku a montáž šikmých striech na kľúč spolu s dodaním potrebného stavebného materiálu. V prípade záujmu nás kontaktujte a my Vám pomôžeme, ide nám o Vašu spokojnosť.

Pažiť 206 95135 Veľké Zálužie
tel.: +421905437078

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888