Maliari sú tak trochu i kúzelníci

Maliari sú tak trochu i kúzelníci

Maliari dokážu premeniť interiér vášho domu na nepoznanie, dalo by sa povedať, ako mávnutím čarovného prútika. Skúsení maliari sa postarajú, aby váš interiér vyzeral ako nový, aj keď jediným čo sa zmení, budú jeho farby. Kvalitný náter stien a harmónia farieb v domácnosti či akomkoľvek inom priestore je obzvlášť dôležitá. Pokiaľ sa farby medzi sebou bijú a neladia, bývanie pôsobí chaoticky a harmóniu v ňom nájdete len málokedy.

Maliari vám poradia ako správne kombinovať farby

Maliari sú na slovo vzatí odborníci na farby. Samozrejme, ako vymaľujete svoje steny je len a len na vás. Pokiaľ sa vám páčia kombinácie výrazných farieb, nebojte sa zaexperimentovať, avšak je dobré poradiť sa so skúsenými maliarmi ešte pred začiatkom maliarskych prác.

V súčasnosti sú veľmi populárne jednoducho riešené, či minimalistické interiéri domov a bytov. Avšak, dosiahnuť želaný výsledok takéhoto bývania nie je len o použitom nábytku, ale aj o farbách, ktoré použijete na jednotlivé steny. Je dôležité farby správne kombinovať s nábytkom či tvarom a svetelnosťou interiéru. Poraďte sa so skúsenými maliarmi, aké farby sa hodia do vášho bývania.

Prečo je dôležité poznať psychológiu farieb v bývaní?

Asi všetci maliari sa zhodnú, že maliarska práca nie je len o premaľovaní stien na iný farebný odtieň, ale aj o správnom kombinovaní či miešaní farebných tónov. Každá farba si totiž nesie iný význam a pôsobí tiež na vnímanie a pociťovanie človeka.

Vo všeobecnosti sa farby rozlišujú najmä na teplé a studené. Medzi teplé farby sa radí napríklad modrá, fialová a sivá. Používať by ste ich mali najmä v slnečných priestoroch, ktoré aspoň pocitovo ochladia či napríklad v kúpeľniach a otvorených priestoroch. Medzi teplé farby patrí napríklad červená, oranžová či žltá. Tieto farby pôsobia energicky a výrazne. Priestorom dodajú energiu a dokážu pocitovo ohriať neslnečné časti bývania. Teplé farby sa skvele hodia do detských izieb, avšak vhodnejšie sú ich svetlé odtiene, ako napríklad svetlo žltá v kombinácii so zelenou či broskyňovo oranžová a podobne. Príliš výrazné farby by na dieťa mohli pôsobiť chaoticky a stresovo. Avšak aj tu platí, že výber farieb je len a len na vás a skúsený maliar by vám mal namiešať farbu, po akej túžite.

Pokiaľ túžite po farbách, ktoré naozaj vydržia a zamilujete si ich nie len vy, ale aj vaša rodina a priatelia, obráťte sa na skúsených odborníkov, ktorí zabezpečia očistenie stien od pôvodných farieb, ich ošetrenie a následný farebný náter. Maliarov si vyberajte podľa ich odborných skúseností či dobrých recenzií, voľte kvalitné služby za priaznivé ceny a uvidíte, že maliarske práce u vás doma nikdy neoľutujete.

Maliarske práce - Stanislav Novosad v Považskej Bystrici vám zabezpečia kvalitné maliarske práce či rekonštrukciu interiérov podľa vašich predstáv. Maliarske práce vykonávame dôkladne a spoľahlivo. Neváhajte nás kontaktovať.

296 01821 Dolný Lieskov
tel.: +421905485603

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888