Imitácia kamenného obkladu vyzerá výborne v akomkoľvek priestore

Imitácia kamenného obkladu vyzerá výborne v akomkoľvek priestore

Dnes je imitácia kamenného obkladu populárna, a to nielen vďaka výbornej kvalite za rozumnú cenu. Imitácia kamenného obkladu vynikajúco vynikne v interiéri aj v exteriéri. Výhodou je široký výber rozmanitých farieb a vzorov, ktoré sa dokonale zladia s vaším nábytkom a iným zariadením. Doprajte si štýlovú eleganciu so zaujímavými kamennými detailami.

Imitácia kamenného obkladu vynikne kdekoľvek

Zaujmite jednoduchosťou, estetickosťou, praktickosťou a dizajnom – riešením je imitácia kamenného obkladu. Hodí sa do akejkoľvek miestnosti u vás doma, ako aj v jeho exteriéri. V prípade vonkajšieho použitia sa imitácia kamenného obkladu najčastejšie vyskytuje na oploteniach, domových fasádach, komínoch, pergolách či krboch. Pri takomto použití sa imitácia kamenného obkladu vyznačuje povrchom, ktorý je odolnejší voči mechanickému poškodeniu i poveternostným vplyvom. Zároveň je táto imitácia kamenného obkladu mrazuvzdorná a odolná aj voči vlhkosti a vplyvu vysokých teplôt, dokonca i ohňa. Každopádne, i v prípade vnútorných priestorov je možná imitácia kamenného obkladu určeného pre exteriér. Dnes imitácia kamenného obkladu ponúka na výber celú škálu farebných variácií a dizajnového prevedenia, takže voľba je skutočne iba na vašej fantázii. Imitácia kamenného obkladu sa vyznačuje vysokou odolnosťou a pomerne dlhou životnosťou. V nezmenenej podobe ostáva aj niekoľko rokov. Dokonca sa nemusíte obávať straty farebnej sýtosti.

Vkusné zapracovanie

Aj keď jednou z výhod, ktorú imitácia kamenného obkladu ponúka, je pomerne jednoduchšia pokládka, nechajte to na odborníkov. Dôležitá je správna príprava pokladu, vhodná penetrácia i spôsob nalepovania, vyrovnanie jednotlivých kúskov obkladu atď. Vyhnete sa tak budúcim chybám a opravám, ktoré vedú k zbytočným prerábaniam, a teda aj k zbytočným výdavkom. Na záver zopár tipov, kde dokonale vynikne imitácia kamenného obkladu. Prvým miestom je obývačka – celá stena, príp. jej časť, obloženie televízie či vykurovacieho telesa. Imitácia kamenného obkladu sa hodí i do kuchyne, najmä ako ochrana múru za pracovnou doskou či na obloženie spotrebičov. V kúpeľni vám imitácia kamenného obkladu dopomôže k elegantnému obloženiu umývadla i vane. K populárnym miestam patrí aj obklad schodísk. Imitácia kamenného obkladu taktiež môže slúžiť ako dekoratívny prvok v predsieni i na chodbe. Akémukoľvek miestu dodá šmrnc inakosti a dizajnovosti.

Stavebná spoločnosť HORUS build s. r. o. ponúka komplexné stavebné činnosti od zabezpečenia potrebného materiálu, mechanizmov a dopravy, až po prípravné stavebné práce a ich samotnú realizáciu – exteriéry, interiéry, výstavby rodinných domov, bytových domov, polyfunkčných a priemyselných objektov a i.

Komenského 603 /28 96201 Zvolenská Slatina
tel.: +421908398638

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888