Stavebná činnosť sa čoraz častejšie spája s výstavbou domov na kľúč

Stavebná činnosť sa čoraz častejšie spája s výstavbou domov na kľúč

Stavebná činnosť sa v súčasnosti rozšírila o niekoľko činností a projektov. Medzi najčastejšie vyhľadávané činnosti patrí aj výstavba domov na kľúč. Kým v zahraničí sú domy na kľúč celkom bežné, na Slovensku sa ešte stále radia k novinkám v oblasti stavebníctva. Domy na kľúč majú svojich priaznivcov i nepriaznivcov, ako asi každý nový produkt na trhu. Domy na kľúč však prinášajú oveľa viac benefitov než si dokážete predstaviť.

Stavebná činnosť v oblasti domov na kľúč vám ušetrí čas i peniaze

Stavebná činnosť pokročila vo viacerých smeroch, kým kedysi výstavba rodinných domov trvala niekoľko rokov, dnes vám skúsení odborníci dokážu navrhnúť a postaviť dom na kľúč v naozaj krátkom čase. Domy na kľúč sú označované aj ako stavebnicové modely, kedy sú najprv vyrobené jednotlivé panelové časti budúceho domu, ktoré sú následne spájané a osádzané do základovej dosky. Výsledkom týchto činností je rýchla a zároveň čistá stavba.

Výstavba domov na kľúč prebieha veľmi rýchlo. Ovplyvniť ju môže náročnosť projektu. Iný čas je potrebné venovať malému, povedzme dvojizbovému, domu než dvojposchodovému domu s niekoľkými izbami či dokonca balkónom. Väčšinou však výstavba nepresahuje 3 až 4 mesiace. Oproti klasickým domom sú domy na kľúč podstatne lacnejšie. Ušetria vám výraznú časť rozpočtu, ktorú môžete použiť napríklad na zariaďovanie. Pri výstavbe sa spoľahnite na overenú stavebnú spoločnosť s dobrými recenziami a hodnotením od spokojných zákazníkov.

Ako je prepojená kvalitná stavebná činnosť a domy na kľúč?

Domy na kľúč by mali byť zhotovované len s použitím kvalitných materiálov, ktorý jednak dlhšie vydrží a zároveň si udrží kladné vlastnosti počas celej doby používania. Ako sa hovorí, kvalitný produkt vznikne použitím kvalitných materiálov. Ak plánujete výstavbu domu na kľúč pri výbere stavebnej spoločnosti pre jeho realizáciu sa informujte o kvalite používaných materiálov, a vyberte si tú, ktorá ponúka vysoko akostné služby za priaznivé ceny.

Neprajníci domov na kľúč o nich často hovoria ako o dočasnom riešení či modernom výstrelku stavebníctva, no opak je pravdou. Domy na kľúč sú nie len moderné, ale aj efektívne a vydržia naozaj dlho, určite nie sú len akýmsi provizórnym riešením. Pri ich výstavbe spoľahlivé spoločnosti používajú vysokokvalitné materiály, ktoré museli prejsť rôznymi testami kvality či certifikáciami. Oproti klasickým domom sa môžu dokonca pýšiť vysokou odolnosťou voči plesniam, parazitom a dokonca aj ohňu.

Naša spoločnosť ASEMID TN, s.r.o. vám ponúka komplexnú stavebnú činnosť ako je výstavbu rodinných domov na kľúč, stavba pasívnych montovaných domov, rekonštrukcie starých budov, zateplovanie, pokládka zámkovej dlažby, úpravy záhrad a množstvo ďalších profesionálne odvádzaných činností. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Radi vám pomôžeme.

Vážska 2 91105 Trenčín
tel.: +421905406556

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888