Prečo sú zemné práce veľmi dôležité?

Prečo sú zemné práce veľmi dôležité?

Prvé aktivity, ktoré sa vykonajú na vašom novom stavenisku sú práve zemné práce. Obsahujú všetky práce predtým, než sa začnú na stavenisku murárske práce a zapojí sa hlavná výstavbová centrála. Zemné práce sú základne a prvotné stavebné práce. Bez týchto prác sa výstavba akéhokoľvek druhu nehnuteľnosti nezačne. Tieto zemné práce netreba podceniť, dodávajú základ vašej stavbe. Na zemné práce si zavolajte profesionálov s príslušným vozovým parkom.

Čo všetko zahŕňajú zemné práce?

Všetky zemné práce na seba logicky nadväzujú a majú istú postupnosť. Vždy sa na vašej stavbe bude začínať najprv prípravnými zemnými prácami . Tie zahŕňajú všetko, ohľadne prípravy vášho pozemku na konkrétnu výstavbu. Medzi základné zemné práce patrí takisto aj čistenie zastavaných pozemkov. Čistenie od dlažby, od rôznych kríkov a porastov alebo od pňov či od stromov. Pravé zemné práce obsahujú aj všetky demolačné a búracie práce, pokiaľ ste sa rozhodli zrekonštruovať starú stavbu alebo starú stavbu nahradiť úplne novou. V rámci týchto prípravných zemných prác sa vám vybuduje prístupová cesta, ktorá je spevnená a vedia k vášmu pozemku. Nepodceňujte zemné práce, ktoré sú veľmi dôležité.

Hlavné zemné práce – nepodceňte ich

Keď sa vykonajú všetky prípravné práce, prichádza čas na zemné práce, ktoré sú hlavné. Zemné práce v pravom slova zmysle zahŕňajú všetky hĺbkové výkopy, práce na jamách a pomocou nich sa tieto montážne jamy hĺbia. To všetko je veľmi dôležité najmä pre budovanie základových pásov a taktiež pre vytvorenie priestoru kvôli pivnici. Takéto zemné práce zabezpečia, že sa vyhnete zosuvom pôdy. Vykonávajú sa špecializovanými strojmi, ktoré sú stavané presne na takéto zemné práce. Konkrétnymi bagrami alebo veľakrát je postačujúci len mini bager. To všetko vám poskytne firma, ktorá vám bude vykonávať zemné práce na vašom pozemku. Samozrejme zabezpečí aj príslušný tím pracovníkov.

K zemným prácam samozrejme prislúcha aj odvoz zeminy, s ktorou si poradí už táto špecializovaná firma, ktorá vám hlavné zemné práce bude vykonávať. Zemina sa môže odložiť aj na neskoršie použitie pre vašu stavbu. Nikdy neviete, kedy sa vám môže zísť. Prípadne sa jednoducho odvezie na miesto, ktoré je určené pre odvoz zeminy. Na odpad zo zemných prác si treba dávať pozor a uskladniť ho naozaj tam, kam patrí. Po dokončení celkových zemných prác je stavenisko pripravené na finálnu úpravu. Vďaka vhodne vykonaným zemným prácam sa môžete tešiť na stavbu vašej konkrétnej nehnuteľnosti. Vykopte si skvelé základy pomocou kvalitných zemných prác.

Sme VYPRAG s. r. o. a vykonávame výkopové a zemné práce. Pomôžeme vám pri úprave vášho pozemku, záhrady či dvora. Sme pripravení podať vám pomocnú ruku pri novej stavbe, ale aj pri rekonštruovanej budove. Dokážeme vám na pozemku vytvoriť rôzne trendy úpravy. Rovinatý terén dokážeme zbaviť od fádnosti alebo svahovitý terén upravíme presne podľa vašich predstáv. Vykonávame zemné práce v rôznych náročných terénoch a podľa toho, ako si to predstavujete. Prehlbujeme a upravujeme riečne toky, zbavujeme sa porastov, bahna či drevín.

10 90088 Doľany
tel.: +421902181444

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888