Reklamné predmety pre váš efektívnejší marketing a propagáciu

Reklamné predmety pre váš efektívnejší marketing a propagáciu

Nemá vaša firma reklamné predmety? Chyba. Predstavujú totiž efektívnu kombináciu marketingu a úžitkovosti, ktorú zákazník ocení. Reklamné predmety napomôžu pri budovaní povedomia o značke a zároveň poslúžia ako dlhodobá reklama, ktorú obdarovaný bude mať na očiach pri každom použití.

Grafický návrh aj potlač reklamných predmetov

V ALTOM vyrábame reklamné predmety presne podľa očakávaní klientov, s dôrazom na precízne prevedenie a výbornú kvalitu. Disponujeme špičkovou technikou, ktorá nám umožňuje potlačiť perá, igelitové a textilné tašky, diáre, kalendáre, USB kľúče, zapaľovače, kľúčenky a iné predmety. Naše portfólio taktiež zahŕňa potlač textilu (šiltovky, tričká a i.). Neviete sa rozhodnúť pre konkrétne reklamné predmety? S výberom vám radi pomôžeme a následne zastrešíme grafický návrh aj potlač. Aby naši klienti získali čo najrealistickejšiu predstavu, vždy pripravujeme aj náhľad. Cieľom sú reklamné predmety presne podľa vašich požiadaviek a predstáv, s dôrazom na kreativitu a funkčnosť, ako aj na vašu marketingovú stratégiu.

Reklamné predmety ako forma pozitívnej propagácie

Vedeli ste, že reklamné predmety sú mimoriadne nápomocné pri zvýšení povedomia o vašej spoločnosti? Istý prieskum preukázal, že až 90 % respondentov si zapamätalo značku firmy, pričom dôvodom boli práve reklamné predmety. Preto venujeme náležitú pozornosť ich návrhu aj samotnej výrobe, ktorá prebieha priamo u nás. Nie sme experti len na reklamné predmety. Naša ponuka služieb zahŕňa aj svetelné reklamy, grafické práce, polepy áuttlač (maloplošnú, veľkoplošnú, digitálnu aj ofsetovú). Zabezpečujeme aj inštaláciu a montáž billboardov, tabúľ, veľkoplošných a svetelných reklám, totemov a pod. Reklama nás jednoducho baví. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať.

Predmestská 8965 /93 01001 Žilina
tel.: +421911225059

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888