Dokonalá hotelová posteľná bielizeň – to je tá správne cesta k spokojnosti vašich hostí

Dokonalá hotelová posteľná bielizeň – to je tá správne cesta k spokojnosti vašich hostí

O tom, že posteľná bielizeň je v prípade hotelov a ubytovacích zariadení mimoriadne dôležitá sa presvedčili už mnohí majitelia či manažéri ubytovacích zariadení. Hostia sa pri návšteve hotela, hostela, penziónu, motela či iného ubytovacieho zariadenia chcú cítiť príjemne. Kvalitná posteľná bielizeň by vám preto rozhodne nemala chýbať. Je akousi čerešničkou na torte, ktorú vaši návštevníci rozhodne ocenia.

Aká by mala byť posteľná bielizeň v hoteloch či ubytovacích zariadeniach?

Posteľná bielizeň v hoteloch či ubytovacích zariadeniach by mala byť predovšetkým kvalitná. Navyše, kvalitná posteľná bielizeň je prínosom nie len pre hostí, ktorí ju rozhodne ocenia, ale aj pre majiteľov. Dôvod je celkom jednoduchý, kvalitná posteľná bielizeň si uchová svoje akostné vlastnosti aj po niekoľkých praniach či po dlhšom čase pravidelného používania. Veď práve hotelovú bielizeň treba opätovne prať po odchode každého hotelového klienta.

Posteľná bielizeň musí byť zakaždým čistá, príjemná na dotyk, voňavá a v najlepšom prípade by mala aj dobre vyzerať. Jej výber preto rozhodne nepodceňujte. Kvalitná posteľná bielizeň navyše skvele doplní aj dizajn interiéru jednotlivých izieb. Môžete sa rozhodnúť pre použitie farebnej posteľnej bielizne, vzorovanej, jednofarebnej bielizne či bielizne v rôznych elegantných prevedeniach. Záleží len od vášho vkusu a štýlu vybavenia vášho hotelu či iného ubytovacieho zariadenia.

Čo všetko patrí k posteľnej bielizni?

Posteľná bielizeň to nie sú len obliečky na paplón, perinu či vankúš. Jej súčasťou je aj plachta či ochranný poťah na matrac. Tie nájdete dokonca vo viacerých prevedeniach – napríklad v zimnom a v letnom prevedení. Kým plachty a poťahy na matrace na zimu či chladné mesiace sú vyrobené z teplejších materiálov, tie na leto sú zas príjemne ľahké prípade vyrobené z chladivých materiálov.

S výberom vhodnej posteľnej bielizne pre váš hotel či vaše ubytovacie zariadenie sa obráťte na spoľahlivého predajcu, ktorý ponúka bielizeň špeciálne pre ubytovacie zariadenia. Nákupu tej nekvalitnej sa rozhodne vyvarujte. Pravdepodobne sa poškodí podstatne rýchlejšie alebo stratí svoju farbu, vybledne a podobne. S kvalitnou bielizňou budete spokojní vy aj vaši hostia.

Spoločnosť VECTOR SK, s.r.o. so sídlom v Lučenci zabezpečuje komplexné služby v oblasti hotelového vybavenia. V našej ponuke nájdete kvalitnú posteľnú bielizeň do hotelov a ubytovacích zariadení. S výberom vám radi pomôžeme a poradíme. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať.

Čajkovského 8 98401 Lučenec
tel.: +421905729968

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888