Kvalitná klimatizácia – tá by nemala chýbať ani u vás doma

Kvalitná klimatizácia – tá by nemala chýbať ani u vás doma

Kvalitná klimatizácia je dnes už azda neodmysliteľnou súčasťou moderných domov, bytov či domov na kľúč. Či už práve zariaďujete nové bývanie alebo vaše bývanie práve rekonštruujete či vylepšujete, do kvalitnej klimatizácie sa rozhodne oplatí investovať. Počas horúcich letných dní si vďaka kvalitnej klimatizácii budete môcť užívať pohodu v príjemne vykladenom interiéri. Vybrané typy klimatizácie dokonca môžete využiť aj na vyhrievanie interiérov.

Aká klimatizácia bude pre vás najlepšia?

Najčastejšou otázkou pri výbere klimatizácie je otázka – aká klimatizácia je tá najlepšia? Pravdou je, že jednotná odpoveď na túto otázku neexistuje. Každý interiér, budova či priestor si vyžaduje iný typ klimatizácie. Kým do veľkým priestorov je potrebná klimatizácia s vyšším výkonom, do tých menších postačí aj klimatizácia s nižším výkonom. Samozrejme, všetko záleží len a len na vašich preferenciách a očakávaní od klimatizácie.

Kým niekto klimatizáciu využíva len príležitostnej, iní ju majú radi spustenú nepretržite 24/7. Dnes v ponuke popredných svetových výrobcov klimatizácií nájdete rôzne moderné klimatizácie s pokrokovými funkciami nastavenia či takzvané inteligentné klimatizácie, ktoré môžete kontrolovať aj na diaľku. Klimatizáciu môžete napríklad spustiť pred vašim príchodom do domácnosti. Inteligentné funkcie kontroly klimatizácie majú viaceré režimy používania – obľúbený je napríklad nočný režim či režim automatickej kontroly teploty v interiéri.

Vedeli ste, že s klimatizáciou môžete váš interiér ochladzovať aj ohrievať?

Vedeli ste, že klimatizácia vám môže poslúžiť ako na ochladzovanie interiérov, tak aj na ich ohrievanie? Práve moderné klimatizácie majú funkciu prúdenia teplého vzduchu, ktorý vaše priestory príjemne ohreje do vami požadovanej teploty. Režim ohrievania interiérov je vhodné používať najmä počas chladných jesenných či jarných dní.

Počas zimy bude takáto klimatizácia skvelým doplnkom k centrálnemu vykurovaniu a pre menšie priestory môže byť aj tým jediným zdrojom vykurovania. S výberom vhodnej klimatizácie na mieru vašich potrieb sa obráťte na spoľahlivého predajcu klimatizácií, ktorý má s ich predajom či montážou dlhoročné skúsenosti a dokáže vám vhodne poradiť.

Spoločnosť Klima LG, s.r.o. so sídlom v Bratislave vznikla v roku 1991 a svojim zákazníkom ponúka veľkoobchodný i maloobchodný predaj klimatizačných zariadení LG. Okrem značky LG vám ponúkame klimatizácie ďalších svetových značiek a to Daikin a Mitsubishi. Zabezpečujeme dodávku klimatizácií, ich profesionálnu a odbornú montáž a servis. Neváhajte nás kontaktovať.


Sumbalova 3 84105 Bratislava IV
tel.: +421244460374

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888