Smart kúrenie a jeho výhody

Smart kúrenie a jeho výhody

Tajomstvo úspechu spočíva v tom, že smart kúrenie vám vykuruje priestor len vtedy, keď je to potrebné. Množstvo ľudí sa snaží ušetriť na kúrení, a to rôznymi spôsobmi. Pravdou však ostáva, že pokiaľ máte manuálne radiátory a centrálne vykurovanie nastavené podľa jedného centrálneho termostatu v aktuálnej miestnosti, tak to pôjde len veľmi ťažko. Pretože buď celý dom prekúrite zbytočne veľa alebo ho nevykúrite dostatočne. Smart kúrenie je vlastne inteligentné riadenie vykurovania pomocou modernej technológie.

Ako smart kúrenie funguje?

Nato, aby ste smart kúrenie mohli využívať nebudete potrebovať nič búrať ani sekať. Takže sa nemusíte obávať žiadnych stavebných úprav.  Veľkou výhodou tohto systému je aj to, že ho totiž viete použiť na akýkoľvek vykurovací systém, ktorí už doma máte. Inštalácia je skutočne jednoduchá. Aktuálny termostat vymeníme za smart termostat prípadne za zásuvkový smart termostat a vďaka wifi pripojeniu viete svoje nastavenia teplôt vždy upravovať. Takto si viete nastaviť aj elektrický konvektor v každej miestnosti vášho domu. Takto rozdelené miestnosti je možné samostatne zapnúť/vypnúť alebo regulovať počas dňa na rôzne teploty. Týmto spôsobom viete vykurovať len požadované miestnosti a nedochádza tak k zbytočnému vykurovaniu celého domu, čo pomáha šetriť peniaze. 

Výhody smart kúrenia

Vďaka smart kúreniu si vaše kúrenie viete nastaviť tak, aby sa po odchode do práce teplota automaticky znížila. A pred vaším príchodom z práce sa všetko ideálne vykúrilo. Bez ohľadu na deň alebo čas odchodu či príchodu z práce.  Takto viete maximalizovať využiteľnosť kúrenia a zároveň tak ušetriť nemalé finančne prostriedky. Veľkou výhodou je aj automatická regulácia teploty pri otvorenom okne. To znamená, že ak niekto otvorí okno, teplota v miestnosti prudko klesne a smart kúrenie ihneď uzatvorí ventil, aby sa zbytočne v miestnosti nekúrilo. Naopak, môže sa stať, že niekto z rodiny zabudne zatvoriť okno v kúpeľni. Smart kúrenie rozpozná rýchly pokles teploty a otvorí ventil kúrenia, aby náhodou nedošlo k zamrznutiu vody v rozvodoch. O tejto skutočnosti vás bude ihneď informovať správou. Chcete zmeniť teplotu v akejkoľvek miestnosti? Žiaden problém, vďaka wifi pripojeniu si pohodlne zmeníte teplotu nech sa už nachádzate kdekoľvek.  Jednoducho pomocou smart kúrenia viete optimálne riadiť vaše vykurovanie, a tak viete šetriť až do výšky 30% nákladov na energiu. To už stojí za to uvažovať nad realizáciou smart kúrenia.

Nie ste veľmi technickí typ a netrúfate si na takéto nastavenia? Odborníci zo spoločnosti Inovakúrenie vám radi pomôžu s výberom správnych smart doplnkov ako aj s celkovou inštaláciou a nastavením celého smart kúrenia. Následne vám cele smart kúrenie predvedú a zaškolia vás na jeho používanie tak, aby ste ho vedeli plnohodnotne používať a využívať.

Košická 3 04501 Moldava nad Bodvou
tel.: +421940603603

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888