Pasce na hlodavce zabezpečia domácnosť pred neželanými návštevníkmi

Pasce na hlodavce zabezpečia domácnosť pred neželanými návštevníkmi

Hlodavce rozhodne nepatria medzi vítaných návštevníkov domácnosti. Nielenže robia škody na majetku, ale sú aj prenášačmi rôznych nebezpečných chorôb. Pasce na hlodavce v tomto prípade môžu byť riešením situácie. S likvidáciou neželanej návštevy netreba dlho váhať, hlodavce sa totiž okrem iného vedia rýchlo premnožiť. Povieme si, ako na to humánnejším spôsobom.

Klasické pasce na hlodavce

Pasce na hlodavce klasické, založené na jednoduchom princípe, nalákania návštevníka na kúsok jedla, si mnohí z nás rýchlo vybavia. Je to najlacnejšia metóda. Sú väčšinou z dreva, ale aj z plastu či kovu. Tieto pasce sa používajú najmä na myši a potkany. Je dobré ich v priestore rozmiestniť vo väčšom počte. Ako návnada môže poslúžiť kúsok syra či slaniny.. Návnada a zmena tlaku spôsobí, že pružina vyskočí na kovovú tyč a cieľ je lapený. Vo väčšine prípadov tieto pasce na hlodavce nezabijú, len chytia.

Životovolné pasce na hlodavce

Životovolné pasce na hlodavce sú humánnejšou formou odstránenia živočícha. Používajú sa najmä na krysy, potkany, ale aj kuny, tchorov, lasice či mačky. Tento typ pasce je vlastne klietkou, ktorá sa vyrába zo zváraného drôtu. Korisť sa do nech chytí živá a bez ujmy na zdraví. Živočích sa dá ľahko preniesť a vypustiť do voľnej prírody. Životovolné pasce na hlodavce môžu poslúžiť aj ako dobrý príklad pred malými deťmi, ktoré môžete takto naučiť, ako zaobchádzať s akýmikoľvek zvieratami, aj so škodcami. Takéto pasce sa zvyknú rozmiestňovať do blízkosti kríkov, plotu, pozdĺž stien domu, v prípade bazéna - do blízkosti filtračného centra. Záleží od toho, akého živočícha chcete chytiť.

S pascami na hlodavce k bezpečným domovom

Klasické i životovolné pasce na hlodavce ponúka internetový obchod krmitka-pasce.sk, kde nájdete tiež tipy ako odchytiť kunu, ako sa zbaviť potkanov či túlavých mačiek. V každom prípade, ako sme spomínali, nech už vás navštívi ktorýkoľvek živočích, ktorý nie je u vás vítaný, začnite s jeho odstránením čo najskôr.

Krmitka-pasce.sk sa špecializujú nielen na predaj pascí, ale aj chovateľských pomôcok. Orientuje sa na hydinu, kde chovateľom ponúka napájačky a krmítka pre sliepky, kuriatka, kačice a husy. Sortiment sa zameriava aj na králiky, taktiež zameraný na krmítka a napájačky, pričom niektoré z produktov sú vybavené automatickým dávkovaním krmiva či vody. Ponuka obchodu myslí aj na holuby, pre ktoré má pripravené krmítka, napájačky a gritníky.

Znievska 3081/44 85106 Bratislava V
tel.: +421902108016

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888