Ako zabezpečiť bezstarostný predaj bytov

Ako zabezpečiť bezstarostný predaj bytov

Ak máte v úmysle ponúknuť na predaj byt, ktorý ste napríklad zdedili, určite sa v ňom nachádza množstvo vecí, o ktoré nemáte záujem. Staré zariadenia môžu podstatne znížiť cenu vami predávaného bytu, nakoľko prípadný kupec by musel všetky nepotrebné veci vypratať na vlastné náklady. S bezstarostným predajom bytov vám pomôže firma na vypratávanie.

Ako postupovať pri vypratávaní bytov na predaj

Vypratať byty vlastnými silami nie je nič jednoduché. Je to v podstate rovnaké ako sťahovanie. Všetky veci, nábytok aj spotrebiče by sa mali naložiť a odviezť na miesta na to určené, väčšinou do zberného dvora. Osobitnú pozornosť treba venovať rôznym chemikáliám, ktoré je možné kvalifikovať ako nebezpečný odpad. Budete musieť zohnať nákladné auto, lebo niektoré veci v osobnom aute jednoducho nepreveziete. Oveľa lepším riešením je obrátiť sa s touto úlohou na firmu, ktorá sa na vypratávanie bytov špecializuje. Táto disponuje potrebnou technikou a skúsenými pracovníkmi, ktorí váš byt vyčistia počas jediného dňa. Čistý a vyprataný byt pôsobí oveľa priestrannejšie a priláka pozornosť väčšieho množstva záujemcov. Prvým krokom, ktorým dokážete zvýšiť cenu bytu, je práve tento jednoduchý proces – všetko nepotrebné musí preč!

Vypratávanie pozostalosti pred predajom bytu

Väčšina ľudí počas života nazhromaždí množstvo vecí, o ktoré pozostalí nemajú záujem. Dedičia si pred predajom bytu rozoberú veci, ktoré majú pre nich sentimentálnu hodnotu, alebo ktoré je možné predať. Lenže v byte stále ostáva starý nábytok, oblečenie, spotrebiče a jedná sa o pomerne veľké množstvo vecí.  Obzvlášť ak zosnulý používal pivnicu alebo garáž. Vypratanie a odvoz do zberného dvora svojpomocne stojí veľa času a energie, nehľadiac na to, že pozostalí v zármutku nemajú vôbec na niečo také náladu. Preto je logické osloviť profesionálnu vypratávaciu firmu, ktorá sa tejto nepríjemnej povinnosti zhostí za vás. Nepotrebné veci po zosnulom z bytu vysťahuje, odvezie a postará sa o eventuálnu dezinfekciu bytu, upratovanie, vymaľovanie a podobne. Vďaka pomoci profesionálov budete mať v tomto neľahkom životnom období o starosť menej.

Firma Pavol Škotko  už druhé desaťročie pomáha ľuďom pri predaji, kúpe a údržbe svojej nehnuteľnosti. To čo sa vám môže zdrať nemožné, či skôr nočná mora, je pre nás každodenná práca. Ochrana životného prostredia je jeden z našich základných princípov, na ktorom staviame. Pracujeme pre vás, prinášame proklientský servis a snažíme sa pre vás splniť aj nemožné. Dochvíľnosť, spoľahlivosť, dodržanie termínov, neprekračovanie rozpočtu. Nie je miesto, ktoré po našej práci nie je čisté. Presvedčte sa, kontaktujte nás.

Hutnícka 2712 /8 05201 Spišská Nová Ves
tel.: +421903640759

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888