Prečo sú priemyselné brány správnou voľbou?

Prečo sú priemyselné brány správnou voľbou?

Priemyselné brány nie sú náročné na údržbu, sú spoľahlivé, bezpečné a majú dlhú životnosť. Pri výrobe priemyselných brán sa výrobca sústreďuje na perfektne funkčný tesniaci systém, silnú mechaniku, stabilný pohon, optimálne vlastnosti chodu brány a antikorózne vlastnosti. Vďaka variabilite bohatej ponuky priemyselných brán sú v súčastnosti vhodné nielen do priemyselných objektov, skladov, autoservisov a hangárov, ale tiež do moderných budov.

Brány a ich časté využitie

Priemyselné brány sa uplatňujú hlavne v objektoch, kde sa kladie dôraz na moderný dizajn a vyspelú techniku. Priemyselné sekčné brány sa vyrábajú na zákazku podľa rozmerových požiadaviek zákazníka, krídlo brány tvorí kombinácia termopanelov, jadro panelu vypĺňa polyuretánová pena. Vysoká odolnosť použitých materiálov proti korózii, pevnosť, ideálne navrhnutá konštrukcia a minimálna údržba zaručujú dlhoročný bezporuchový chod brány a bezpečnú ochranu objektu. Celozasklené priemyselné brány sú vyrobené z Al profilov a jednotlivé otvory sú vyplnené dvojitým oknom, používajú sa hlavne v autosalónoch a budovách s dôrazom na eleganciu. Dvojkrídlové brány sa hodia do objektov s limitovaným vnútorným priestorom, s minimálnym ostením a nadpražím a sú ideálnou náhradou za opotrebované kovové brány.

Brány a ich výhody

Priemyselné brány sú na trhu veľmi vyhľadávané, najpredávanejšie sú sekčné brány. Ich výhodou je nízka hlučnosť, ľahká údržba a široká farebná ponuka. Rolovacie brány sú výhodné pre zákazníkov, ktorí nemajú dostatok priestoru. Môžeme ich vidieť v priemyselných objektoch alebo skladoch. Výhodou je aj ich prijateľná cenová dostupnosť. Krídlové brány sa najčastejšie používajú na garážach a všade tam, kde sa nemôžu osadiť rolovacie alebo sekčné brány. Dvojkrídlové brány sú obľúbené aj pre svoju dlhú životnosť a nezaberajú priestor v garáži. Priemyselné brány sú vhodné všade tam, kde to priestor dovolí, nájdeme ich všade, kam sa len pozrieme. Vzhľadom k širokému farebnému prevedeniu si vie prísť na svoje aj najnáročnejší zákazník. Brány sú kvalitné, majú dlhú životnosť a výbornú bezpečnosť.

Spoločnosť ELBA, a.s. je moderná strojárska spoločnosť so sídlom v Kremnici. Špecializujeme sa na profesionálnu výrobu sekcionálnych a rolovacích priemyselných brán. Sme prvý slovenský výrobca, ktorý vyrába kvalitné priemyselné brány už od roku 1993. Disponujeme certifikátom riadenia kvality pre proces výroby a montáže bránových systémov. Našim cieľom je individuálny prístup a naplnenie zákazníkových požiadaviek a predstáv tak, aby bol s výsledným produktom spokojný. Ak chcete investovať do bezpečnosti a kvality, neváhajte a presvedčte sa o výhodách slovenského výrobcu priemyselných brán ELBA. Neváhajte a kontaktujte nás ešte dnes.

Československej armády 264 /58 96701 Kremnica
tel.: +421456742544

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888