Komplexný hotelový systém pre optimalizáciu aktivít vášho ubytovacieho zariadenia

Komplexný hotelový systém pre optimalizáciu aktivít vášho ubytovacieho zariadenia

Prevádzkujete hotel, penzión či iné ubytovacie zariadenie? Nevyhnutnosťou je hotelový systém. Ten najlepší efektívne a spoľahlivo zabezpečí všetky potrebné operácie a úkony, a to počnúc rezerváciou vašich hostí, ich ubytovania až po štatistiky a vyúčtovanie. Hotelový systém jednoducho zorganizuje príchody i odchody, online rezervácie, house-keeping a mnohé iné aktivity. Tým výraze prispieva k efektivite vášho zariadenia aj k spokojnosti hostí.

Hotelový systém odbremení od mnohých činností

Dobrý hotelový systém garantuje komplexné riešenie rezervácie, recepcie, ubytovania a ostatných procesov. Je akými neviditeľným manažérom, ktorý precízne napomáha pri riadení činnosti hotela, penziónu a podobných zariadení. Hotelový systém vás odbremení od mnohých aktivít, čiže sa môžete ešte viac venovať svojim hosťom i zamestnancom. Najmodernejší hotelový systém disponuje viacerými funkciami a nástrojmi. K najoceňovanejším a najžiadanejším patria reporty na vyhodnotenie činnosti prevádzky, emailing či napojenie na ďalšie systémy (napríklad na hotelový bar či reštauráciu – v prípade stravovacích zariadení je obzvlášť odporúčaný reštauračný systém). Populárny je aj tzv. graf izieb. Ide o interaktívny nástroj umožňujúci rýchly a jednoduchý prehľad o aktuálnom stave rezervácií, statusu izieb i ubytovaných hostí. Hotelový systém je úžasný ešte v jednej oblasti – poskytuje okamžité informácie o stave vášho hotela či penziónu. Vždy máte po ruke podrobnosti o obsadenosti, štruktúre ubytovaných hostí, prijatých rezerváciách atď.

Hotelový systém šetrí náklady a zefektívňuje chod vašej prevádzky

Už bolo spomenuté, že spoľahlivý hotelový systém do nemalej miery prispieva k bezproblémovým rezerváciám a všetkým príslušným úkonom, ktoré k nim patria – či už ide o automatické odoslanie potvrdenia hosťovi, o individuálnu alebo skupinovú rezerváciu s voľbou opcie alebo alokácie atď. Oceníte aj jednoduché opravy a storno. Navyše, prvotriedny hotelový systém, akým je napríklad HORES, vám dokonca vždy, keď je to potrebné, pomôže nájsť hostí a ukáže vám ich preferencie a potreby. Odporúčaná je funkcia Reports anywhere (RAW), vďaka ktorej budete mať poruke podrobné informácie týkajúce sa rôznych oblasti ako obsadenosť, tržby, štruktúra hostí (vekové kategórie, národnosti) a i. Hotelový systém vám taktiež poskytne informácie o aktuálnom stave vášho hotela, čím vám umožní včas reagovať na momentálnu situáciu. Je preukázané, že dobrý hotelový systém prináša optimalizáciu činností, čím prispieva k šetreniu nákladov a k efektívnosti prác i jednotlivých aktivít.

Spoločnosť ALTO Slovakia je garanciou prvotriednych hotelových a reštauračných systémov. Zabezpečujeme programové vybavenie, poradenstvo i školenia. Samozrejmosťou je komplexný servis a starostlivosť o hardvér a správu sietí. Realizujeme aj programové úpravy a analýzy riešení podľa individuálnych požiadaviek zákazníkov. Kontaktujte nás pre viac informácií.


Sládkovičova 33 05921 Svit
tel.: +421523210400

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888