Aké výhody pre vás ponúka katalóg domov?

Aké výhody pre vás ponúka katalóg domov?

Kúpa domu je v živote veľké a náročné rozhodnutie. Jednou z možností, ako získať svoj vysnívaný dom je katalóg domov. Katalóg domov je jednoduchšou, rýchlejšou a lacnejšou cestou, ako sa k vlastnému domu dostať. Dom z katalógu ušetrí vašu peňaženku i čas, najmä ak už máte pozemok, na ktorom by ste chceli stavať. Ušetrený čas, tak môžete rovno investovať do vymýšľania a výbavy vášho budúceho interiéru.

Benefit - nižšia cena

Najväčšou výhodou katalógu domov je nižšia cena v porovnaní s vlastným projektovaním domu. Katalógové projekty DEVLEV ponúkajú široké portfólio projektov moderných a nadčasových domov. Katalóg projektov sa zameriava na bungalovy, poschodové rodinné domy, dvojdomy, domy s podkrovím, tinyhouse, lodné kontajnery, rekreačné chaty, bytové domy i garáže. Katalóg domov tak ponúka skutočne množstvo zaujímavých projektov, z ktorých ťažko nenájsť niečo, čo by nevyhovovalo vaším požiadavkám.

Dokumentácie a povolenia

Zistite si, či daný projekt katalógu domov v cene zahŕňa kompletnú dokumentáciu. V dokumentácii pre stavebné povolenie budete potrebovať sprievodnú správu, súhrnnú technickú správu, celkovú situáciu stavby, vytyčovacie výkresy, stavebné výkresy, statické posúdenie, energetické posúdenie, prípojky, projekt vykurovania, požiarnu bezpečnosť, elektroinštaláciu, exteriér, celkové náklady stavby, umiestnenie strojov, a doklady. Na dokumentáciu pre realizáciu stavby budete potrebovať sprievodnú správu, súhrnnú technickú správu, celkovú situáciu stavby, koordinačný výkres stavby, dokumentáciu stavebných objektov, statické posúdenie, prípojky, technické zariadenia budovy, projekt vykurovania, elektroinštalácie, projekt organizácie výstavby, dokumentáciu prevádzkových súborov, celkové náklady a doklady.

Možnosť obhliadky

Jednou z mála nevýhod, ktorú katalóg domov prináša je, že váš dom nebude zrejme jediný svojho charakteru. Na druhú stranu výhodou je, že si danú stavbu môžete pozrieť osobne, čo je niekedy lepšie ako sa spoľahnúť na vlastnú predstavivosť. Môžete si pozrieť, ako je dom vo finále riešený spolu so zariadeným interiérom a tak sa rozhodnúť, či je to to, čo hľadáte.

Projekt na mieru

Ak si však z katalógu domov nevyberiete, katalógové projekty DEVLEV ponúkajú i projekty na mieru. Katalóg domov a jeho projekty vie DEVLEV realizovať zmeny podľa individuálnych požiadaviek klienta. Možnosti a rozsah prác radi so svojimi zákazníkmi prekonzultujú na osobnom stretnutí.


DEVLEV BUILDINGS s.r.o. je skupina kreatívnych architektov so sídlom v Bratislave a kanceláriami Detve, Žiline, Liptovskom Mikuláši, Spišskej Belej a Lipanoch. Primárne sa zaoberajú projektovaním rodinných domov na mieru a katalógovými projektami. Klientom poskytujú kompletnú predprojektovú prípravu, projekt, inžiniering, autorský dozor, stavebný dozor, kolaudáciu a ďalšie nevyhnutné činnosti súvisiace so stavbou. Katalóg domov so širokou ponukou projektov, ale aj ďalšie ponúkané služby, nájdete na internetovej stránke spoločnosti.

Hattalova 12 /A 83103 Bratislava III
tel.: +421904496372

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888