Zakúpili ste si LED panely no neviete ako zabezpečiť montáž LED obrazoviek?

Zakúpili ste si LED panely no neviete ako zabezpečiť montáž LED obrazoviek?

Montáž LED obrazoviek nie je tak jednoduchá, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Už mnohým sa stalo, že po nákupe LED panelov si so samotnou montážou LED obrazoviek nedokázali poradiť. Aj preto montáž LED obrazoviek patrí medzi činnosti, ktoré je potrebné prenechať na profesionálov. Tí sa postarajú nie len o dôkladnú montáž, ale i o vhodné umiestnenie na viditeľnom mieste, tak aby LED obrazovka zakaždým spĺňala svoj účel.

Viete na koho sa obrátiť keď potrebujete montáž LED obrazoviek?

Montáž LED obrazoviek je jednou z činností, ktoré zaručene prenechajte na profesionálov. Vyhnete sa tak poškodeniu LED obrazovky, ako i jej nevhodnému umiestneniu. Poškodenia LED obrazoviek, ktoré nie sú práve lacným produktom, sú pri neprofesionálnej montáži veľmi časté. Pokiaľ je poškodenie LED obrazovky vážne potrebná je oprava či kúpa nového kusu, čím profesionálnu montáž LED obrazoviek mnohonásobne preplatíte. Nech už je vaša LED obrazovka akokoľvek veľká, s jej montážou sa riskovať zvyčajne nevypláca.

Dôležité je aj správne umiestnenie LED obrazovky. Aby mohla dobre plniť svoj účel, musí byť umiestnená na dobre viditeľnom mieste, najlepšie vo výške. Nakoľko sú zvyčajne LED obrazovky väčších rozmerov, ani ich umiestnenie do výšky očí sa neodporúča. Recipient, najčastejšie okoloidúci, potrebuje dostatočnú vzdialenosť, na to aby dokázal voľným okom absorbovať celý obraz z LED obrazovky. LED obrazovkám umiestneným veľmi nízko okoloidúci väčšinou nevenujú zvýšenú pozornosť. Text i obraz sa im ťažšie číta a môže byť až nepríjemný, to platí najmä pre väčšie LED obrazovky.

Na čo si dať pozor pri montáži LED obrazoviek?

Pri montáži LED obrazoviek sa zamerajte hneď na niekoľko bodov. Aj keď sa môže zdať, že ide len o maličkosti, sú to práve detaily, ktoré vytvoria dokonalý finálny efekt. Prvým krokom by mal byť nákup kvalitných panelov a kvalitnej LED obrazovky. Ešte pred montážou LED obrazovky sa poraďte s predajcom o vhodnom umiestnení. Ďalej prichádza bod montáže, tú určite prenechajte na profesionálov, aj keď a môže zdať, že ide len o maličkosť. Montáž LED obrazoviek musí prebehnúť kvalitne a spoľahlivo. Budete si tak istý, že všetko funguje tak, ako má a obrazovka je bezpečne zafixovaná.

Firma zabezpečujúca montáž LED obrazoviek vám poradí aj s jej najvhodnejším umiestnením. Práve na túto činnosť sa používa špeciálna technika a najčastejšie i zariadenie, ktoré pracovníkov bezpečne zodvihne do výšok. Na LED obrazovku sa pred finálnou kontrolou ešte raz pozrite, premerajte si či jej jej poloha ideálna a obraz s textom sú na nej ľahko čitateľné. LED obrazovku je lepšie umiestniť o niečo vyššie než je poloha očí, avšak ani príliš vysoko ju neumiestňujte. S najlepším umiestnením vám poradí spoľahlivá spoločnosť poskytujúca montáž LED obrazoviek.

Naša spoločnosť MS S.W.O.G s.r.o. sa zaoberá výškovými prácami, predovšetkým prácami s použitím horolezeckej techniky. Pôsobíme na Slovensku už 6 rokov a zaoberáme sa takmer všetkými druhmi výškových prác, čistiacich prác či rôznych druhov montáži, ako i montážou LED obrazoviek. Neváhajte nás kedykoľvek kontaktovať. Sme tu pre vás.

Osadná 1858/11 91702 Trnava
tel.: +421903878880

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888