Aký sortiment produktov vám ponúka textilná galantéria

Aký sortiment produktov vám ponúka textilná galantéria

Ak máte šikovné a tvorivé ručičky, textilná galantéria je pre vás ideálne miesto. Textilná galantéria vám ponúka široký sortiment látok, metrového textilu a taktiež široký sortiment pomôcok či doplnkov pre všetky vaše kreatívne výtvory. Ak radi šijete, vyrábate textilné a handrové hračky pre deti alebo si plánujete rozšíriť šatník o štýlovú kabelku – návštevu textilnej galantérie by ste nemali odkladať.

Textilná galantéria a jej sortiment

Textilná galantéria v prvom rade ponúka naozaj široký sortiment rôznych druhov látok. Či už hľadáte šifón, hodváb, bavlnu, flanel alebo čipku, v textilnej galantérií často nájdete z každého typu látky niekoľko druhov. Návšteva textilnej galantérie sa oplatí v prípade, ak plánujete ušiť šaty pre seba, dcéru, kamarátku alebo bábiku. Často tu zakúpite látku presne podľa vašich predstáv. V textilnej galantérií nájdete krásne látky ideálne pre svadobné šaty či plesové róby, ale taktiež pre odevy na bežné nosenie.

Vytvárajte jedinečné textilné hračky, hrejivé šále na zimu či patchwork výrobky vďaka sortimentu, ktorý zakúpite jedine v textilnej galantérií. Na výber máte gombíky, nažehľovačky, flitre, koráliky, rôzne putká či iné aplikácie, ktoré vám pomôžu vytvoriť krásne produkty. Vaše hotové výrobky ocenia vaši blízki i známi ako darček či milú pozornosť. Pletenie, šitie či iné tvorivé činnosti môžu byť zábavou pre celú rodinu a tiež kvalitne stráveným spoločným časom s vašimi ratolesťami. Vlastnými originálnymi výrobkami si taktiež môžete spestriť interiér vašej spálne, obývacej miestnosti či detskej izby.

V textilnej galantérií zároveň nakúpite všetky potrebné pomôcky na vaše kreatívne výtvory. Nájdete tu sortiment krajčírskych nožníc, ihiel, patchwork pomôcok, krajčírskych metrov, súpravy na háčkovanie či rôzne iné krajčírske potreby.

Praktické tipy, triky a rady

Najmä pre začiatočníkov môže byť návšteva textilnej galantérie prínosná a užitočná. Pracovníci textilnej galantérie často disponujú dlhoročnými skúsenosťami so šitím, háčkovaním či tvorením rôznych hračiek, kabeliek a iných produktov. Môžu vám byť nápomocní pri výbere správnej látky, doplnkov či samotnej tvorivej techniky. V textilnej galantérií vám taktiež často ponúknu aj kvalitné krajčírske služby.

V textilnej galantérií Anjel vám ponúkame široký sortiment kvalitných látok, metrového textilu a množstva iných galantérnych výrobkov. Pracovníci galantérie Anjel sú vám plne k dispozícií a radi vám pomôžu či poradia s výberom.

Námestie osloboditeľov 20 04001 Košice
tel.: +421915843197

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888