Načo slúži dezinfekcia priestorov

Načo slúži dezinfekcia priestorov

Dezinfekcia priestorov vám pomôže zbaviť sa zdraviu škodlivých plesní, nežiadúcich mikroorganizmov či vírusov. Špeciálna polymérová dezinfekcia by mala byť samozrejmosťou aj počas obdobia zvýšeného šírenia vírusov a pandémiách, ako napríklad COVID-19. V špecifických priestoroch by mala zvýšená hygiena a dezinfekcia prebiehať pravidelne. Profesionálne prevedenou dezinfekciou sa eliminujú škodliviny, ktoré by mohli spôsobiť zdravotné problémy.

Aký rozdiel predstavuje dezinfekcia priestorov a deratizácia či dezinsekcia?

Deratizácia vďaka pokročilej modernej technológii, ktorú využíva účinne eliminuje rozličné druhy hlodavcov, ako napríklad myši, potkany či hraboše. Hlodavce najčastejšie vyhľadávajú lokality v blízkosti ľudských domov či obytných zón. Pre človeka predstavujú nebezpečenstvo najmä, kvôli vysokej pravdepodobnosti prenosu škodlivých ochorení. Takéto hlodavce si potravu hľadajú na rôznych, nie práve hygienických, miestach, takže výskyt ochorení je u nich veľmi častý. Taktiež dokážu spôsobiť nemalé škody na majetku či závažnejšie hospodárske ujmy. V prípade akéhokoľvek náznaku ich výskytu vo vašom okolí by ste mali kontaktovať profesionálneho deratizéra.

Dezinsekcia sa postará o spoľahlivú a bezpečnú likvidáciu lezúceho aj lietajúceho hmyzu všetkých druhov. Výskyt hmyzu je nanajvýš nepríjemný najmä v obytných priestoroch či na pracoviskách. Najčastejšie sa pri zmene vonkajších teplôt a ročných období sezónne objavujú mravce, komáre, muchy, ale aj škodlivé blchy či ploštice. Pri spozorovaní čo i len náznaku o ich prítomnosti je potrebné sto percente ich odstrániť, aby sa zabránilo ďalšiemu množeniu, ktoré prebieha u hmyzu veľmi rýchlo. Dezinsekciou sa tak vyhnete nepríjemných škodám na majetku, ale hlavne ochránite svoje zdravie.

Dezinfekcia priestorov by mala prebiehať pod dohľadom odborníka

V oblasti dezinfekcie by ste sa mali obrátiť na odborníka, ktorý jediný vie ako správne postupovať . Je dôležité brať do úvahy aj vedľajšie faktory, ktoré vstupujú do procesu či už dezinfekcie alebo deratizácie a dezinsekcie. Sú to napríklad miesto, čas či spôsob využívania priestoru, kde procesy prebehnú. Je rozdiel zabezpečiť ich v rodinnom dome a v niekoľko poschodovej budove. Aj keď sa vám môže zdať, že napríklad odstránenie plesni zvládnete aj sami, opak je pravdou. Plesne sa šíria veľmi rýchlo a stopy po sebe zanechávajú dlhodobo, napríklad vo vnútri múrov, čiže po čase sa môžu opäť objaviť. Je lepšie zbaviť sa ich raz a navždy odborne odvedenou dezinfekciou.

Peter Glemba vám ponúka komplexné služby spojené so zabezpečením profesionálnej deratizácie, dezinsekcie a dezinfekcie. Vďaka niekoľkoročným skúsenostiam garantuje odborné a spoľahlivé odvedenie prác s viditeľným efektom, a tiež účinne eliminovanie hmyzu, hlodavcov, plesní či iných mikróbov.

Vladimíra Clementisa 6508/9 91701 Trnava
tel.: +421907779628

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888