Prečo sa oplatí zvoliť betónové teleso bazénu

Prečo sa oplatí zvoliť betónové teleso bazénu

Betónové teleso bazénu je výrazne odolnejšie a pevnejšie. Betónové teleso bazénu je investíciou na niekoľko desaťročí, nejedná sa o investíciu len na pár rokov, ktorú budete musieť pravidelne opakovať. Kdežto u iných, napríklad plastových telesách do bazénu, dochádza k poškodeniu oveľa rýchlejšie a teleso je potrebné vymieňať podstatne častejšie. Vyberte si betónové teleso pre váš bazén a jeho dobrým vlastnostiam sa budete tešiť dlhodobo.

Betónové teleso bazénu je naozaj odolné

Betónové teleso bazénu má množstvo výhod, ktoré si všimnete hneď na prvý pohľad. Je zrejmé, že pevný betónový materiál má odlišné vlastnosti od plastu či iných nestabilných materiálov. Samozrejme, aj plastové telesá do bazénu majú svoju životnosť a nemali by sa okamžite pokaziť, rozbiť či poškodiť, avšak oproti betónovému telesu do bazénu sú ich vlastnosti podstatne odlišné.

Pokiaľ plánujete výstavbu a montáž bazénu na dlhšiu dobu, rozhodne investujte do betónového telesa bazénu. Skvelým riešením v súčasnosti sú napríklad moderné murované bazény na kľúč, ktorých základ tvorí práve betónové teleso bazénu. Tieto bazény sú navonok pokryté fóliou, ktorá sa postará o príjemný vzhľad bazénu i jeho dostatočne mäkký povrch. Výhodou je, že pokiaľ sa vám i fólia po rokoch používania poškodí, nebude nutné hneď prerábať celý bazén či prekopávať základy a meniť bazénové teleso. Betónové teleso bazénu by sa nemalo poškodiť ani po rokoch používania. Plastové teleso bazénu by však bolo potrebné meniť častejšie.

Túžite po bazéne s ktorým nebudú problémy?

Ak aj vy snívate o bazéne no neláka vás predstava náročnej starostlivosti, čistenia či pravidelného menenia jeho častí za nové, vyberte si murovaný bazén s betónovým telesom bazénu. Vyberte si spoľahlivú spoločnosť, ktorá vám garantuje spoľahlivú montáž či servis vášho bazénu. Bazény sú počas požívania denne vystavované vysokému tlaku vody či pohybom a váhe jeho užívateľov, ak už pred výstavbou viete, že bazén bude využívať viac ľudí či dokonca deti, do lacných modelov sa investovať neoplatí. Lacné varianty sa na lacné niekedy len zdanlivo hrajú, pri ich poškodení vás však neminie náročnejšia a určite i drahšia oprava či rekonštrukcia.

Ešte pred montážou bazénu sa informujte akú starostlivosť bazén vyžaduje. Bazén vo všeobecnosti nevyžadujú náročnú starostlivosť, avšak je dobré poznať správne postupy pre jeho údržbu a čistenie. Pokiaľ bazén nebudete pravidelne čistiť môže dôjsť k výraznému znečisteniu či vytvorenie povlaku na stenách bazénu, ktoré bude oveľa ťažšie odstrániť jednorazovo. O správnej údržbe a starostlivosti o bazén sa informujte u spoločnosti, ktorá zabezpečí jeho montáž a realizáciu.

EGEA plus s. r. o. - bazénové centrum v Trnave vám ponúka komplexnú výstavbu kvalitných murovaných bazénov na kľúč presne podľa vašich predstáv. Neváhajte nás kontaktovať. Sme tu pre vás.

Trstínská cesta 20 91701 Trnava
tel.: +421911800903

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888