Čo všetko obnáša montáž bazénov?

Čo všetko obnáša montáž bazénov?

Aj vy už dlho túžite po záhradnom bazéne no neviete kedy je ten správny čas na montáž bazénov? Montáž bazénov ako i začatie plánovania by ste nemali zbytočne odkladať tak, ako pre každú výstavbu je vhodné začať počas pekných slnečných dní, najlepšie počas jarných či letných mesiacov. Čím skôr sa do montáže bazénov pustíte, tým skôr si budete môcť užívať pohodu a oddych na záhrade, akoby ste práve boli na dovolenke v slnečnej destinácii.

Kedy by ste mali odštartovať montáž bazénov?

Montáž bazénov by ste naozaj nemali odkladať na poslednú chvíľu. Pokiaľ už nejaký ten týždeň, mesiac či dokonca rok uvažujete o montáži bazénu na vašu záhradu, so začatím plánovania a prácami veľmi nečakajte, mohlo by vás prekvapiť nepriaznivé počasie či dokonca dobehnúť zima a sneženie. Je asi jasné, že počas zimných mesiacov je výstavba murovaných bazénov takmer nemožná, nakoľko pôda je zvyčajne pokrytá snehom a je zvnútra zamrznutá. Zasmiali by sa i susedia, pokiaľ by ste im povedali, že začínate s montážou bazénu na Vianoce. Najvhodnejším termínom na výstavbu pevných murovaných bazénov sú dozaista jarné slnečné dni či začiatok letných prázdnin. Je len na vás kedy sa dáte do práce a oslovíte spoľahlivú spoločnosť, ktorá sa postará o výstavbu bazénu.

Výstavba murovaných bazénov nemusí trvať vôbec dlho, pokiaľ sa rozhodnete napríklad pre murovaný bazén na kľúč. Jeho realizácia sa pohybuje v rozmedzí niekoľkých dní až týždňov, podľa náročnosti projektu. Dobrá stavebná firma vám dokáže vhodne poradiť a navrhnúť najvhodnejšie riešenie pre váš bazén, avšak pokiaľ máte predstavu o vysnívanom bazéne nebojte sa ju zakresliť či bližšie popísať. Presný opis bazénu podľa vašich predstáv prípravy a plánovanie výstavby o niečo urýchli.

Akú farbu, veľkosť či hĺbku zvoliť pri montáži bazénov?

Jednou zo základných otázok, ešte pred samotnou výstavbou, je zvoliť si tvar, hĺbku a farbu bazénu. Dnes je paleta farieb či tvarov naozaj široká. Zvoliť si môžete obdĺžnikový, štvorcový, okrúhly či dokonca bazén nepravidelných tvarov. Rovnako pri farbách môžete zaexperimentovať, kým niektorí preferujú klasickú modrú, iní radi siahnu po moderných pieskových farbách či dokonca čoraz viac je žiadaná i čierna farba bazénov. Výber je naozaj len na vás, obráťte sa preto na spoločnosť, ktorá ponúka širokú škálu riešení pre bazény.

S hĺbkou a veľkosťou bazénu by ste to nemali prehnať, dopredu zvážte akú veľkosť zvládne vaša záhrada. Je dobré nechať si poradiť od odborníkov. Pokiaľ však máte dostatok miesta na vybudovanie i väčšieho bazénu, neváhajte sa pustiť do práce a samotnej realizácie. Záhradné párty či posedenia s priateľmi a rodinné oslavy sa tak budú pravdepodobne konať už len u vás na dvore.

EGEA plus s. r. o. - bazénové centrum v Trnave vám ponúka komplexnú výstavbu kvalitných murovaných bazénov na kľúč presne podľa vašich predstáv. Neváhajte nás čím skôr kontaktovať.

Trstínská cesta 20 91701 Trnava
tel.: +421911800903

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888