Virtuálne obhliadky ako 3D tour z pohodlia domova

Virtuálne obhliadky ako 3D tour z pohodlia domova

Virtuálne obhliadky sa dostávajú do portfólia čoraz väčšieho počtu súkromných inzerátov, ako aj firiem zameraných na nehnuteľnosti. Ide totiž o službu, ktorá možným záujemcom v ľubovoľnom čase umožní realistický zážitok v podobe obhliadky domu či bytu. Prechádzate sa po izbách bez toho, aby ste ich fyzicky navštívili a spoznávate konkrétne priestory a detaily, ktoré vám pomôžu pri rozhodovaní o kúpe či prenájme.

Virtuálne obhliadky a ich výhody

Virtuálne obhliadky prebiehajú online, najčastejšie prostredníctvom počítača, notebooku či tabletu alebo nasadením tzv. virtuálnych okuliarov. Záujemca sa poprechádza po interiéri nehnuteľnosti a priblíži si detaily, ktoré ho zaujmú. Virtuálne obhliadky predstavujú efektívne riešenie pre pracovníkov realitných kancelárií, ale aj pre osoby, ktoré sa vo vlastnej réžii usilujú o predaj domu či bytu. V oboch prípadoch sú virtuálne obhliadky viac ako prospešné. Záujemcovia ich môžu absolvovať prakticky kedykoľvek, takže sa ušetria telefonáty a občas zdĺhavejšie dohadovanie presného termínu. Virtuálne obhliadky sú možné v ľubovoľný čas, čo je zaiste ich ďalšou obrovskou výhodou. Nezabudnite aj na fakt, že virtuálne obhliadky je možne realizovať z pohodlia vášho domova, a to v neobmedzenom počte. Asi najväčším pozitívom je, že virtuálne obhliadky absolútne nenarúšajú vaše súkromie ako predávajúceho a nepredstavujú ani zásah do časového harmonogramu. Odpadajú aj starosti s upratovaním a zútulňovaním, spojené s avizovanou návštevou možného kupca.

3D zážitok

Inzeráty nehnuteľností, ktoré majú v popise virtuálne obhliadky, sú oveľa viac čítanejšie a klikanejšie, teda majú vyššiu návštevnosť. Prečo nevyužiť marketingovú výhodu v podobe rýchlejšieho a výhodnejšieho predaja, ktorý virtuálne obhliadky ponúkajú? Virtuálne obhliadky vám ukážu priestor s pocitom fyzickej prítomnosti. Vďaka 3D technológiám zažijete úplne novú úroveň prehliadania nehnuteľnosti, a tak si môžete lepšie premyslieť jej kúpu či prenájom. Na druhej strane, realitné kancelárie vítajú fakt, že virtuálne obhliadky odstraňujú problém s tzv. realitnými turistami. Ale obzvlášť prospešné je pre ne to, že ich pracovníci sú schopní počas kratšieho časového úseku zorganizovať oveľa väčšie množstvo prehliadok, i opakovaných. V priebehu krátkeho času môžu ich klienti absolvovať hneď niekoľko obhliadok. To znamená, že virtuálne obhliadky sú správnym krokom k predaju či kúpe nehnuteľnosti.

Virtuálne obhliadky domov, bytov, historických i komerčných budov ponúka spoločnosť OSM-consulere, s. r. o. z Martina. Do nášho portfólia patrí aj starostlivosť o byty, ktorá zahŕňa upratovanie, výber pošty i účasť na domových schôdzach. Bližšie informácie nájdete na našom webe.

A. Kmeťa 576 /13 03601 Martin
tel.: +421917348552

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888