Účinná dezinsekcia a deratizácia – ako sa zbaviť škodcov raz a navždy?

Účinná dezinsekcia a deratizácia – ako sa zbaviť škodcov raz a navždy?



Dezinsekcia zahŕňa činnosti, ktoré by vás mali zbaviť neželaných hostí. Mravce, pavúky či ploštice sa do vášho príbytku nepozvane votreli a pravdepodobne vám spôsobujú nemalé problémy a ťažkosti. V letnej sezóne spôsobuje obyvateľom domov a bytov nepríjemnosti najmä hmyz. V zimnej naopak hlodavce, na ktoré zaberie len poriadna deratizácia. Ako vykonať dezinsekciu a deratizáciu tak, aby bola naozaj účinná a zbavila vás škodcov raz a navždy?


Dezinsekcia aj deratizácia začína pri prevencií


Ak chcete, aby bola dezinsekcia naozaj trvalá, je nutné vykonať určité preventívne opatrenia. Na prvom mieste je poriadok - pravidelné utieranie povrchov a podláh zamedzí množeniu zvyškov jedla, ktoré sú pre hmyz lákadlom. Potraviny skladujte v uzavretých nádobách a dbajte tiež na to, aby ste zeleninu a ovocie uchovávali v chladničke. Obzvlášť veľký dôraz klaďte na sladké potraviny, ako napríklad med, čokoláda či sóda. Nádoby, v ktorých sa tieto potraviny nachádzajú vždy riadne uzavrite a dôkladne ich zvonka poutierajte.
To isté platí aj v prípade deratizácie. Deratizácia bude úspešná len v prípade správneho zabezpečenia potravín, ktoré priťahujú nie len mravce ale tiež hlodavce. A práve hlodavce sú okrem iného nebezpečným prenášačom rôznych chorôb.
Zamedzte tiež prípadnému skladovaniu nepotrebného materiálu doma i na dvore. Práve takéto miesta efektívne poslúžia hlodavcom aj hmyzu na vytváranie hniezd a následné množenie sa. Dezinsekcia ani deratizácia nebudú fungovať, pokiaľ sa nenájdu tieto "ohniská".


Profesionálna dezinsekcia a deratizácia


V súčasnosti existujú rôzne prostriedky proti rôznym druhom škodcov a je teda možné zbaviť sa ich aj svojpomocne. Keďže však množstvo ľudí nevie, ako vykonať deratizáciu či dezinsekciu správne, výsledok býva často neúčinný. V prípade riadneho zamorenia škodcami je najlepšie obrátiť sa na služby profesionálnej dezinsekcie a deratizácie.
Ich výhodou je väčšinou dlhoročná prax v odbore, overené postupy a moderná technológia. Spoločnosti ponúkajúce profesionálnu deratizáciu či dezinsekciu majú navyše všetky potrebné potvrdenia, školenia a tiež certifikáty, ktoré sú zárukou kvality poskytnutých služieb.


Spoločnosť Eduard Simondel sa špecializuje na profesionálne služby dezinsekcie, dezinsfekcie a deratizácie už niekoľko rokov a za sebou má množstvo zákazníkov zbavených problémov. ak sa aj vy trápite so škodcami, s ktorými si neviete rady, neváhajte sa nás kontaktovať.

Janka Jesenského 2060 /4 90301 Senec
tel.: +421904948094

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888