Prečo si najať na upratovanie profesionálov?

Prečo si najať na upratovanie profesionálov?

Upratovanie je činnosť, ktorú nemáme radi už od útleho veku. Našťastie moderná doba prináša moderné riešenia aj do našich domácností. Profesionálne upratovanie súkromných, obchodných aj pracovných priestorov sa teší čoraz väčšej popularite a tak ho už nemusíme robiť my, ale jednoducho ho prenecháme profesionálom. Aké výhody ponúkajú profesionálne upratovacie služby?

Dôvody prečo zvoliť upratovanie bytov od profesionálov

Trend upratovania bytov profesionálnymi firmami dorazil už aj na Slovensko. Stále viac si vážime svoj čas a množstvo činností, ktoré sme v minulosti vykonávali sami, prenecháme iným. Medzi takéto činnosti patrí aj upratovanie. Vo svete sa často využíva možnosť profesionálnych upratovacích služieb, ktorým zanecháte svoje kľúče a kým vy ste v práci, oni vám kompletne upracú byt. Novodobého trendu upratovania profesionámi sa netreba báť. Profesionálne upratovacie firmy disponujú ekologickými čistiacimi prostriedkami, kvalitným strojovým vybavením a v neposlednom rade profesionálne zaškoleným upratovacím personálom, ktorý vám nielen ušetrí čas, ale upratovacie služby poskytne na profesionálne úrovni.

Typy profesionálnych upratovacích služieb

Rozsah profesionálnych upratovacích služieb sa z kancelárií preniesol už aj do domácností, kde je možné vybrať si z viacerých služieb pravidelného upratovania. Myslíte, že je rozdiel medzi upratovaním kancelárie a upratovaním domácnosti? Kancelárie majú väčšinou podobné zariadenia od podláh až po nábytok, kým domácnosti majú väčšie rozličnosti v povrchoch. Pri pravidelnom upratovaní sa tak môžeme baviť o štandardných činnostiach, akými sú vysávanie, umývanie podláh, utieranie prachu, či umývanie sociálnych zariadení. Špeciálne upratovacie práce sú naopak určené len ako občasné, ale za to si vyžadujú viac odbornosti a zručností.

Doplnkové služby

Množstvo profesionálnych upratovacích firiem svoje služby rozširuje aj o doplnkové služby ako je napr. čistenie ozónom, ktoré čistí priestor od vírusov a baktérií.
Spoločnosť Potes poskytuje zákazníkom profesionálne upratovacie služby domov, bytov či kancelárií v Banskej Bystrici a okolí.


Radvanská 25 97405 Banská Bystrica
tel.: +421484164191

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888