Aké sú najpoužívanejšie materiály na reklamu a jej výrobu?

Aké sú najpoužívanejšie materiály na reklamu a jej výrobu?

Pre podnikateľov a ich biznis je kľúčová a neraz rozhodujúca propagácia. Podľa zvoleného typu je dôležitý výber tých správnych materiálov na reklamu. V súčasnosti je na trhu dostupné nemalé množstvo materiálov na reklamu a jej výrobu. Aké reklamné pútače si v dnešnej dobe môžete dať vyrobiť a ktoré materiály budete potrebovať? To sa dozviete v našom článku.

Materiály na reklamu v exteriéri

Ak ste sa rozhodli využiť možnosti vonkajšej reklamy, musíte si dopredu rozmyslieť, na akú dlhú dobu plánujete reklamu umiestniť. Ak uvažujete o krátkodobom umiestnení vonkajšej reklamy – napríklad reklamných tabúľ na sezónnu kampaň alebo umiestnení exteriérovej grafiky na výkladoch obchodu, ideálne je siahnuť po monomerickej plotrovej fólií. Na dlhodobejšie umiestnenie reklamy je však lepšie použiť odolnejšiu polymerickú fóliu, ktorá vydrží dlhšie, no zároveň si vyžaduje umiestnenie na rovný povrch.

Pokiaľ chcete umiestniť dlhodobú reklamu na vaše služobné automobily, siahnite po liatej fólii prípadne fólií carwrap určenej špeciálne na celopolep automobilov. Liata fólia je tenšia, mäkšia, no oveľa stabilnejšia pri aplikácií na nerovné a zakrivené povrchy. Špeciálna fólia carwrap má zase tzv. komôrkové lepidlo, ktoré umožní bezproblémové lepenie bez bublín. Ak však nechcete vaše auto oblepiť, využiť môžete magnetické fólie, ktoré ľahko premiestnite alebo odstránite bez rizika poškodenia povrchu. Takéto fólie sú ideálne pre účely krátkodobej reklamy.

Samolepiace fólie sa jednoducho umiestňujú na penené PVC dosky, ktorých výhodou je ich nízka hmotnosť no zároveň vysoká odolnosť voči vplyvom počasia aj čistiacim prostriedkom. Dosky si môžete vybrať z rôzneho materiálu, podľa vlastností, ktoré uprednostňujete – penené PVC, polykarbonát, hliník a ďalšie.

Interiérová reklama

Ak chcete upútať pozornosť vašich zákazníkov na vašu predajňu alebo sa plánujete zúčastniť veľtrhu či výstavy, nezaobídete sa bez kvalitného prezentačného stojana. Dnes už je možné vybrať si spomedzi viacerých druhov, ktoré sú vyrobené z rôznych materiálov. Napríklad stojan Klemfix typu „A“, ktorého plastové zaklapávacie lišty umožňujú jednoduchú výmenu plagátu rôznej hrúbky alebo stojany POSTER CLICK s jednoduchým Click – in pripevnením, ktorých výsledkom sú hladké a napnuté plagáty či transparenty. Na výber máte tiež z viacerých rozmerov interiérových výsuvných stojanov typu Roll – Up, Beachflag stojanov či skladacej prezentačnej steny POP – UP Wall, ktorá zabezpečuje spoľahlivé a rýchle nastavenie stojanu pomocou magnetických úchytov. Vyberte si podľa toho, či potrebujete umiestniť plagát, transparent, vlajku, grafiku alebo iný typ reklamy.

U nás v Kikaspol ponúkame široký výber rôznych kvalitných materiálov na výrobu reklamy vhodnej do exteriéru aj interiéru.

Dolné Rudiny 2954 /1 01001 Žilina
tel.: +421911516045

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888