Prečo si vybrať kované zábradlie?

Prečo si vybrať kované zábradlie?

Kované zábradlie môže byť výbornou voľbou ak hľadáte vhodné riešenie pre exteriérové schody, terasy alebo balkón. Jeho trvanlivosť a elegantný vzhľad robia z kovania najobľúbenejší typ zábradlia. Kované zábradlie sa vyrába z kvalitných materiálov, ktoré sú odolné voči poškodeniu a poškriabaniu. Jeho vynikajúca odolnosť proti korózii a vode ho robí vhodným pre vnútorné, ale hlavne vonkajšie použitie.

Kované zábradlie a jeho výhody

Kované zábradlie má vysokú trvanlivosť a poskytuje spoľahlivú ochranu po dlhý čas. Spĺňa takisto estetickú funkciu. Jedinečnosť jeho vzhľadu spočíva v kovaní viacerých kovov, ako je meď, oceľ a mosadz čím sa dosahuje skutočne štýlový, elegantný až luxusný vzhľad.

Kované zábradlie sa takisto veľmi ľahko čistí, preto jeho udržiavanie je naozaj jednoduché a hlavne rýchle. Pri použití vlhkej handry dokážeme zaistiť, aby kované zábradlie ostalo neustále ako nové. Ponúka sa v rôznych veľkostiach, tvaroch aj farbách, výber je bohatý. V neposlednom rade jeho veľkou výhodou je aj samotná cena, ktorá je v porovnaní s inými typmi plotov skutočne nízka.

Použitie kovaného zábradlia na schody

Aj keď je kované zábradlie vhodné do interiéru ako aj do exteriéru, veľmi dobre sa hodí pre exteriérové schody. Primerane, ale aj štýlovo zabezpečuje bezpečnosť a ochranu pred pádom pre všetkých, ktorí sa nachádzajú v danom priestore. Jeho odolnosť najmä proti meteorologickým vplyvom zaručuje výbornú trvácnosť počas mnohých rokov, preto je tak vhodné pri použití v exteriéri. Nie je preto nutné ochrániť kované zábradlie prístreškom či inými ochrannými prvkami pretože jeho neporušiteľnosť je vysoká.

Dnes už nie je problém nájsť spoločnosť, ktorá kované zábradlie vyrobí pre zákazníka na mieru. Dokážu poradiť a navrhnúť riešenie zábradlia či už ide o schody, balkón, terasu alebo iné priestory. Pri výrobe sa zameriavajú na dokonalú úpravu tak, aby sa zabezpečila jeho trvanlivosť po dlhé roky.

Aj spoločnosť KOVMAX sa zaoberá výrobou kovaných zábradlí, ale aj plotov a prístreškov z hliníka a ocele. Realizujeme povrchové úpravy ako žiarivé a galvanické zinkovanie, pieskovanie, práškovanie či lakovanie. Takisto sa venujeme výrobe samonosných, koľajnicových, krídlových a teleskopických brán. Poskytujeme kompletné zámočnícke služby a to od zamerania cez výrobu až po finálnu montáž. V prípade záujmu o naše služby nás neváhajte kontaktovať ešte dnes prostredníctvom emailu alebo telefonicky. Sme vám k dispozícii každý deň okrem nedele. Tešíme sa na spoluprácu s vami.

360 95137 Rumanová
tel.: +421910942464

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888