Nie je hliník ako hliník

Nie je hliník ako hliník

Vyberte si hliník zo širokej ponuky od Amari Banero. Čaká vás skutočne široká ponuka hliníkových, ako aj nerezových produktov spojená so službami pri ich úprave. Kvalitné produkty spojené s efektívnymi službami za výhodné ceny.

Široká ponuka produktov z hliníka

Dodávame množstvo produktov vhodných nielen do priemyselnej oblasti, ale pre každého, kto ich práve potrebuje. Široké portfólio našich produktov máme skladom iné vám radi objednáme. Medzi naše produkty patrí aj hliník, z ktorého si môžete vybrať produkty ako dosky, tyče, plechy, zvitky či hliníkové profily. Rôzne tvary a veľkosti nájdete v našich skladoch, a to, čo nenájdete pre vás radi zaobstaráme. Okrem predaja a úprave produktov z hliníka realizujeme aj službu rezanie plechu laserom. Sme zameraní na hodnotu a službu zákazníkom. Aj z toho dôvodu sme technicky a strojovo vybavení na rezanie a úpravu plechov podľa vašich potrieb. Amari Banero je spoľahlivý dodávateľ, ktorého produkty a služby ocenia aj tí najnáročnejší.

Kvalitný hliník aj nerez za výhodné ceny

Nie vždy je potrebné, aby zákazník platil veľa. Kvalita produktov je jedna vec a jednotlivé procesy druhá. V Amari Banero máme zvládnuté oboje. Preto aj hliník či nerez dostanete u nás za výhodné ceny v prvotriednej kvalite. Kvalitné hliníkové profily certifikované podľa EN 10204-3.1 máme ihneď k odberu. Dosky, tyče, plechy to všetko je hliník, ktorého produkty sú pripravené k okamžitému použitiu. Disponujeme obrovským množstvom hliníkových produktov skladom. Neváhajte nás kontaktovať, ak hľadáte niečo špeciálne. U nás zoženiete všetko. Kvalitné materiály z hliníka a nereze ako aj prvotriedne služby, medzi ktoré patrí, aj polepovanie plechov, rezanie či ich ohýbanie. Kontaktujte nás ešte dnes pre viac informácií ohľadom našich produktov a služieb.

Matuškova 221/48 97631 Vlkanová
tel.: +421482297830

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888