Viete na čo slúžia merače hrúbky laku?

Viete na čo slúžia merače hrúbky laku?

Merače hrúbky laku sú označované aj ako digitálne povlakometre, hrúbkomery laku či testery laku. Používané sú na meranie hrúbky laku a pomôžu vám odhaliť originalitu náterov. Pokiaľ chcete mať o informáciách o kvalite a životnosti laku istotu, kvalitné merače hrúbky laku vám pomôžu tieto údaje overiť.

Merače hrúbky laku vám pomôžu overiť originalitu náterov

Merače hrúbky laku sú pri overovaní kvality laku zariadeným, ktoré dokáže podať presný obraz o jeho hrúbke, kvalite aj odhadovanej životnosti. Práve hrúbka laku je jedným z parametrov, ktoré výrazne vplývajú na proces poťahovania laku aj na životnosť a odolnosť laku. Kvalitné merače hrúbky laku dokážu overiť originalitu laku a zároveň vylúčiť potrebu ďalšieho nástreku či iných opráv alebo zatmelení.

V našej ponuke na webstránke eltrox.info nájdete merače hrúbky laku, ktoré sú vhodné pre hliníkové, oceľové aj pre pozinkované povrchy. Zároveň, využiť ich môžete ako na meranie vrstiev laku, tak aj na meranie vrstiev izolačných náterov alebo plastickej fólie na oceli. S meračmi hrúbky laku máte jednoducho vždy istotu o kvalite použitých náterov.

Ako prebieha práca s meračmi hrúbky laku?

S meračmi hrúbky laku dokážete odmerať skutočnú vzdialenosť od povrchu snímača až k povrchu kovu. Tento údaj je vyjadrením skutočnej hrúbky nekovovej vrstvy na kovovom povrchu. Tú môže tvoriť napríklad lak, farba, tmel a iné. Merače hrúbky laku vďaka citlivým snímacím prvkom – sondám, dokážu hrúbku laku určiť na milimeter presne.

Štandardne stačí meraciu sondu kolmo priloží na príslušný povrch objektu a na displeji sa objaví nameraná hodnota. Pre získanie presného údaju nezabudnite povrch laku dôkladne vyčistiť. V našej ponuke nájdete tiež merače napätia a trakčné batérie. Vybrať z ponuky si môžete aj kvalitný kamerový systém na mieru či rack podľa vašich potrieb. Neváhajte nás kontaktovať.

Laca Novomeského 2630/13 08501 Bardejov
tel.: +421911433965

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888