Počuli ste už o výraze čapovacia drogéria?

Počuli ste už o výraze čapovacia drogéria?

Čapovacia drogéria sa momentálne stala veľkým hitom. Je to práve preto, pretože ide cestou ušetrenia plastových nádob a fliaš a zakúpite si jednoducho len čistý produkt. Čapovacia drogéria využíva takzvaný „ZERO WASTE“, čo v preklade doslova znamená žiť bez odpadu. Tým pádom, že šetríte plastové fľaše chránite aj okolité životné prostredie, chránite aj vás a vaše zdravie.

Čapovacia drogéria podporuje iba ekologické produkty

S čapovacou drogériou si dokážete v domácnosti ušetriť kopu miesta. Pokiaľ sa jedná iba o pracie gély a aviváže, je prirodzené, že máte vo svojej práčovni alebo v kúpeľni množstvo fliaš, ktoré zaberajú miesto. Pomocou čapovacej drogérie si vyhradíte iba jednu nádobu na prací gél a jednu nádobu na aviváž, tým pádom sa vám vytvorí viac miesta v kúpeľni. Čapovacia drogéria funguje na tej báze, že si túto vašu vyhradenú nádobu prinesiete na miesto predaja. Načapujete si toľko množstva daného pracieho gélu, koľko vám vyhovuje a prípadne sa zmesti do nádoby. Tým pádom zaplatíte len za daný produkt a nie za obal, ako napríklad v bežných drogériách či obchodoch.

Čapovacia drogéria zväčša pracuje iba s ekologickou kozmetikou a prírodnými doplnkami. Je to preto, lebo už keď sa nesie v znamení „ZERO WASTE“ už aj ten produkt by mal byť bohatý čisto na prírodné produkty. Takýmto štýlom dokážete ochrániť vaše zdravie. Veľa bežných produktov obsahujú škodlivé materiály, ktoré nie nie sú vôbec prospešné pre vaše zdravie a môžu z nich vznikať rôzne ochorenia. Takisto podporíte redukciu plastových a nerozložiteľných produktov na skládkach. Nezabúdajte však, že pokiaľ si zvolíte čapovaciu drogériu, je vhodné si naplánovať, čo idete kupovať, v akom množstve a hlavne je podstatné, priniesť si nádobku, do ktorej si samotný produkt načapujete.

Vyriešte spolu s čapovacou drogériou nadbytočný plastový odpad

Čapovacia drogéria má svoje nevýhody, ktorým je plánovanie, čo si idete načapovať, kde a koľko. Avšak nevešajte hlavy. Nie je tak náročné si zobrať nádobku z domu a načapovať si produkt priamo v predajni a v takom množstve, koľko sa vám zmestí. Dokonca si môžete vašu práčovňu vyzdobiť ekologickými doplnkami a nádobami z bambusu, ktoré budú usporiadané a budú vyzerať ako dizajnový doplnok. Prípadne vám čapovacia drogéria vie poskytnúť aj darčekové balenie a vy tak máte vyriešený darček pre vašu mamu či starú mamu. Čapovacia drogéria nie je len o produktoch, ale aj o zmysle, ako inovatívne riešiť nadbytočný plastový odpad na skládkach.

SANECO GROUP s. r. o. vám predstavuje inovatívne riešenie menom čapovacia drogéria. V tomto kamennom obchode vám dokážeme poskytnúť prírodnú kozmetiku, ktorá chráni vás a aj životné prostredie navôkol. Poskytujeme vám rôzne ekologické doplnky, akými sú bambusový príbor, bambusová miska či bambusová termoska. Našim cieľom je eliminovať plastový odpad na skládkach. Pokiaľ vás cesta „ZERO WASTE“ zaujala, neváhajte a navštívte našu kamennú predajňu. Nachádzame sa v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie nás môžete pokojne kontaktovať, radi vám odpovieme na vami kladené otázky.

29. augusta 20 97401 Banská Bystrica
tel.: +421907132086

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888