Prírodná kozmetika podporuje život bez odpadu

Prírodná kozmetika podporuje život bez odpadu

Prírodná kozmetika dosahuje už prvé priečky na trhu. S prírodnou kozmetikou sa dáva stopka k ľahostajnosti a podporujete tak životné prostredie. Prírodná kozmetika je ekologická kozmetika a je úzko spätá so „ZERO WASTE“, čo znamená život bez odpadu. Prírodné produkty prinášajú, teda menej odpadu a vyhýbanie sa jednorazovým plastom. Pokiaľ existuje akákoľvek prírodná voľba už čoraz viac ľudí sa prikláňa k tejto variante.

Vedeli ste, že prírodnú kozmetiku si viete aj načapovať?

Prírodná kozmetika je takmer rovnaká s bežnými produktmi až na to, že chráni aj životné prostredie, a samozrejme aj vaše zdravie. Čoraz viac predajní prechádza na zakupovanie si prírodnej kozmetiky pomocou čapovacích nádob. Nazýva sa to čapovacia drogéria, v ktorej môžete prísť s vlastnou nádobkou a načapovať si toľko množstva napríklad mydla či sprchového gélu, koľko potrebujete a koľko sa zmestí do vami prinesenej nádoby. Nielen, že ušetríte na fľaši či nádobe, ale aj podporíte správnu vec. Ročne ostáva niekoľko plastových nádob, fliaš a produktov na skládkach. Zakúpením prírodnej kozmetiky v čapovacej drogérií predídete tomu plytvaniu a dokonca aj ušetríte vaše financie.

Samozrejme, že zakúpenie si prírodnej kozmetiky v čapovacej drogérií nie je vždy tou najpohodlnejšou voľbou. Musíte plánovať. Plánovať v zmysle, že musíte vedieť, čo si idete kúpiť na koľko dní a do čoho si to načapujete. To je najväčšou nevýhodou čapovacích drogérií, ktoré poskytujú prírodnú kozmetiku. Avšak tento počin je o úplne niečom inom. „ZERO WASTE“ cesta je jednoducho presvedčenie o tom, že plastový odpad, sa v čo najväčšej možnej miere redukuje. Takisto prírodná kozmetika a čapovacia drogériu podporujú opätovné využívanie daných zdrojov. Prírodná kozmetika dokonca zastáva názor netestovania produktov na zvieratách.

Je prírodná kozmetika cenovo nedostupná?

Vaše telo si zaslúži tú najlepšiu starostlivosť. Práve prírodná kozmetika je tým najprirodzenejším variantom, ktorý si môžete dopriať. To, že prírodné produkty sú drahé a cenovo nedostupné je už mýtus. Pokiaľ si vyberiete čapovaciu a ekologickú drogériu, dokonca ušetríte. Nemusíte platiť za obal, jednoducho si zaplatíte iba samotný produkt. Samozrejme, že ceny sa pohybujú v závislosti od zloženia danej prírodnej kozmetiky a čím väčšie zloženie alebo čím nedostupnejšie prírodné produkty, tým je samotná kozmetika samozrejme drahšia. Prírodná kozmetika vie ulahodiť vášmu telo rovnako dobre ako bežná kozmetika v drogériách.

SANECO GROUP s. r. o. má svoju pobočku priamo v Banskej Bystrici. Ide o čapovaciu drogériu, ktorá vám ponúka prírodnú kozmetiku, prírodné produkty a zaujímavé darčeky. Neváhajte sa zastaviť v našej predajni a načapujte si produkt podľa vášho výberu a množstva. Ponúkame vám pracie gély, aviváže, séra na pokožku či bambusové výrobky. Snažíme sa podporovať životné prostredie pomocou ekologicky dostupných výrobkov. Spolupracujeme so slovenskými dodávateľmi a tým pádom podporujeme domáci trh. Neváhajte a použite náš kontakt ešte dnes. Našim cieľom je najmä spokojný zákazník.

29. augusta 20 97401 Banská Bystrica
tel.: +421907132086

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888