Čapovaná drogéria – koniec ľahostajnosti k životnému prostrediu

Čapovaná drogéria – koniec ľahostajnosti k životnému prostrediu

Čapovaná drogéria alebo teda trend „ZERO WASTE“ je bezodpadový a ekologický životný štýl. Tento trend nie je trendom v oblasti módy, ale je to trend, ktorý je vyslovene pre životné prostredie potrebný. Čapovaná drogéria zahŕňa prostriedky na pranie, tekuté mydlá, dezinfekčné prostriedky, prostriedky na umývanie riadu, sprchové gély a podobne. Väčšina týchto produktov by mala byť vo vegan či bio kvalite.

Aké 3 hlavné benefity so sebou prináša čapovaná drogéria?

Obrovské množstvo plastových fliaš sa v spotrebuje na vašu hygienu alebo na vaše pranie. Na pohľad ide síce len o pár fliaš, ale v konečnom dôsledku vy aj tak potrebujete iba daný prostriedok. Za celý rok viete ušetriť niekoľko kupovaných fliaš. Čapovaná drogéria alebo teda ekologická drogéria vám totiž prináša daný produkt a nie fľaše či nádoby, ktoré aj tak koniec koncov končia v odpade. Čapovaná drogéria sa nesie v ekologickom duchu a snaží sa posunúť životné prostredie vpred. Ide vám v prvom rade o daný prací gél alebo napríklad mydlo nie o nádobu, v ktorej si produkty kupujete. S čapovanou drogériou viete žiť zdravo, ekologicky a dokonca si ušetrite vaše financie.

Ako vlastne funguje každá čapovaná drogéria?

Čapovaná drogéria funguje na princípe, že využívate stále iba jednu nádobu a prostriedok si necháte načapovať presne podľa svojej potreby. Samozrejme prostriedky, ktoré sa vyskytujú v čapovanej drogérií sú takisto kvalitné ako tie, ktoré si zakúpite v obchodoch alebo drogériách. Stačí vám len jedna nádoba napríklad, keď sa jedná o prací gél a jedna nádoba, keď sa jedna o aviváž. Prídete do čapovanej drogérie a načapujete si toľko pracieho gélu a toľko aviváže, koľko sa vám do vyhradenej nádoby zmestí. V konečnom dôsledku vo vašej domácnosti ušetríte aj priestor, pretože nemáte vyložených vo svojej kúpeľni alebo práčovni niekoľko fliaš pracích gélov či aviváží.

S čapovanou drogériou je to sem tam trošku obťažnejšie

Keď sa rozhodnete ísť cestou „ZERO WASTE“ a nájdete si vašu čapovanú drogériu v meste, občas môže byť nákup samozrejme aj otravný. Chce to totiž trošku výzvy. Už to nie je o tom, že prídete do obchodu a kupujete produkty bez prípravy. Veľa krát to zaberie trošku plánovania. Musíte si pripraviť, ktorú nádobu z domu zoberiete, a čo do nej načapujete. Avšak nespočetné množstvo plastových obalov, ktoré ušetríte sa vám jednoznačne vráti na financiách aj na dobrom pocite z nákupu. Ekologická kozmetika sa takisto nachádza v každej predajni. Avšak Čapovaná drogéria zaisťuje dve veci, akými sú žiaden odpad a žiadne plytvanie. Čapovaná drogéria už čoraz viac získava na popularite.

Čapovaná ECO drogéria nachádzajúca sa v Banskej Bystrici vám prináša nový pohľad na životné prostredie. V našom sortimente nájdete ekologické doplnky a tiež potreby do kuchyne, obývačky a aj do kúpeľne. Rozvoňajte si domov pomocou našich vonných sviečok a podporte slovenských dodávateľov. Náš kontakt nájdete na našom eshope a budeme radi ak podporíte našu filozofiu ZERO WASTE. Sme SANECO GROUP s. r. o. a sme vám plne k dispozícií u nás v predajni.

29. augusta 20 97401 Banská Bystrica
tel.: +421907132086

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888