Predaj poľovníckeho oblečenia v špecializovanej predajni

Predaj poľovníckeho oblečenia v špecializovanej predajni

Predaj poľovníckeho oblečenia dnes ponúkajú mnohí obchodníci, nakoľko ide o veľmi špecifický druh oblečenia, pri výbere by ste mali dbať najmä na jeho kvalitu a funkčnosť. Poľovnícke oblečenie si nekupujete na pár mesiacov, ale pravdepodobne na viac rokov, oplatí sa trochu si priplatiť a nekupovať lacné napodobeniny kvalitných značiek. Je lepšie obrátiť sa na špecializovaných predajcov.

Špecializovaná predajňa zabezpečí predaj poľovníckeho oblečenia so zárukou kvality

Ak ste skúsený poľovník alebo do prírody chodíte pre potešenie, dozaista viete, že čas strávený v lese sa neraz predĺži. Pri zmenách teploty či výkyvoch počasia vás ochráni kvalitné poľovnícke oblečenie. Mali by ste uprednostniť výber funkčného oblečenia, ktoré je navrhnuté presne podľa potrieb lesníkov či poľovníkov. Taktiež je špecifické svojím dizajnom a vonkajším spracovaním. Lesnícka tmavozelená farba je používaná na takomto oblečení už od nepamäti a je zároveň akýmsi symbolom poľovníkov, ktorí inú farbu volia len málokedy. Samozrejme, hlavný dôvodom je jej lepšie splynutie s prostredím a jednoduchšie maskovanie v lese. Zver by si inú farbu určite všimla oveľa rýchlejšie a mohla by ju vyplašiť.

Na čo by ste pri nákupe poľovníckeho oblečenia nemali zabudnúť?

Je mnoho vlastností, ktoré by malo byť u poľovníckeho oblečenia samozrejmosťou. Zabezpečiť by malo pocit komfortu aj v nepriaznivom počasí a zároveň vhodné splynutie s prostredím. U poľovníckeho oblečenia je obzvlášť dôležité dobré vrstvenie, ktoré sa postará o lepšie udržanie teploty tela.

Za jednou zo základných častí poľovníckeho oblečenia sa považuje spodná vrstva oblečenia, ktorou je funkčné termoprádlo. Vďaka svojim vlastnostiam dokáže udržať telo v teple a suchu. Jeho špeciálne prispôsobené membrány látky nezadržiavajú pot a ani ho nenasakujú, takže pocit mokrej chrbtice, ako napríklad pri klasickej bavlne, nevzniká. Obľúbené je nie len pri dlhších cestách lesom, ale aj počas času tráveného na posede, kde špeciálne navrhnuté vlákna termoprádla prepustia podstatne menej chladu a telo lepšie zahrejú.

V lete je jedinečnou možnosťou sortimentu termoprádla technológia Cooldry, ktorá poskytuje chladivý efekt, ktorý viacerí ocenia či už pri pohybe v lese alebo pri maskovaní v teréne. Navyše, aj keď je terpoprádlo navrhnuté tak, aby priliehalo na povrch tela, potiť sa v ňom budete výrazne menej. Určite stojí za to vyskúšať ho.

V našej predajni INTERLES SLOVAKIA nájdete poľovnícke potreby, oblečenie, obuv a doplnky svetových značiek pre poľovníkov, lesníkov, všetkých druhov turistov a ostatných milovníkov prírody. Na základe dlhoročných skúsenosti ponúkame našim zákazníkom prvotriednu kvalitu a odborné poradenstvo. U nás nájdete kvalitné a funkčné vybavenie do lesa so zárukou špičkovej kvality a výhodnej ceny. V prípade akýchkoľvek otázok nás môžete kedykoľvek kontaktovať.

Tatranská cesta 5236 03401 Ružomberok
tel.: +421910782444

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888