Darčekové predmety pre zamestnancov

Darčekové predmety pre zamestnancov

Darčekové predmety venované zamestnancom už dávno nie sú o tom, aby spoločnosť prezentovala svoje logo na jednorazových produktoch. Takéto pozornosti neprinútia vášho obchodného partnera, akým je váš zamestnanec, aby si tento moment obdarovania zapamätal dlhšie. Preto stojí za to venovať pozornosť výberu darčekových predmetov.

Prečo sú darčekové predmety také dôležité?

Darčekové predmety pre zamestnancov sú dôležitým prvkom ovplyvňujúcim morálku a kultúru spoločnosti. Pri výbere vhodných predmetov sa oplatí venovať pár chvíľ, aby ste sa dozvedeli viac o osobe, ktorú chcete obdarovať. 

Ak chcete obdarovať jedného zamestnanca, odporúčame staviť na niečo praktické, čo využije v bežnom dennom fungovaní. Zabijete sa dve muchy jednou ranou. Na jednej strane bude zamestnanec praktický predmet využívať a na druhej mu budete nenútene pripomínať svojim logom, od koho darček dostal. Snažte sa, aby darčekové predmety neboli príliš osobné alebo extravagantné. 

Výber darčekových predmetov pre skupinu zamestnancov

Obdarovanie skupiny zamestnancov môže byť o niečo väčšou výzvou. Stojí za to vziať do úvahy kultúru spoločnosti a preferencie jednotlivcov. V prvom rade sa oplatí vybrať také darčekové predmety, ktoré potešia každého bez ohľadu na pohlavie, vek či postavenie. Dôležitá je aj veľkosť skupiny, pretože iný darček vyberieme pre väčší počet ľudí, iný pre užší kolektív.

V prípade veľkej skupiny odporúčame zvoliť napríklad vtipný hrnček, ktorý je skvelým spoločníkom na pauzu s kávou. Bude to skvelý darček pre zamestnancov obchodného oddelenia, účtovníkov a všetkých, ktorý majú sedavú prácu v kancelárii. Ak chcete obdarovať užší kolektív, vhodným darčekom bude darčeková sada uterákov alebo posteľné obliečky.

Špeciálna ponuka darčekových predmetov

Ak máte zamestnanca, ktorého chcete obdarovať pri špeciálnej príležitosti, fantázii sa medze nekladú. Napríklad, ak sa zamestnanec žení/vydáva, vhodným darčekom bude torta z osušiek alebo väčšia sada uterákov, ktorú doplníte rôznymi personalizovanými či vtipnými darčekmi.

V prípade, že máte so zamestnancami familiárnejší vzťah, môžete ich obdarovať aj pri príležitosti sviatku zaľúbených či sviatku žien. Vtedy odporúčame staviť na niečo vtipné, napríklad na tričká či vankúše s vtipnými nápismi.

Nech chcete darčekové predmety podarovať z akéhokoľvek dôvodu, vieme, že správne vybrané darčeky vyvolajú u vašich zamestnancov pocit vďačnosti. Na našom e-shope, ktorý sme nazvali Darček z lásky však nájdete množstvo darčekových predmetov pre jednotlivcov, ale i skupiny. Stačí kliknúť na našu webovú stránku a vybrať práve to, čo vám padne do oka ako ten správny a pravý darček.

Modranská 1167 94634 Bátorove Kosihy
tel.: +421915455595

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888