Ako používať dobré a lacné voňavky, aby vydržali voňať čo najdlhšie?

Ako používať dobré a lacné voňavky, aby vydržali voňať čo najdlhšie?

Príjemné a lacné voňavky sú súčasťou našej skrášľovacej rutiny. Vôňa je súčasťou osobnosti, ktorá je tak ako aj hlas či pohľad nehmatateľná a jedinečná u každého z nás. Viacerí z nás si nevedia predstaviť odísť z domu bez svojej obľúbenej vône. Pozrieme sa nato, ako parfum používať, aby jeho vôňa pôsobila dlho a intenzívne po mnohé hodiny či už kancelárii alebo len tak v meste na káve.

Správne skladovanie lacných voňaviek

Dnešné krásne balenia a fľaštičky voňaviek lákajú na vystavenie na poličke v kúpeľni či na okne, avšak samotná vôňa to príliš neocení. Vaše obľúbené a lacné voňavky by ste mali skladovať na suchom, tmavom a chladnom mieste. Parfum dlho vydrží aj keď ho budete skladovať naďalej v pôvodnej škatuľke pri teplote približne do 20 ℃. Zjednodušene, originálne parfumy nevítajú teplo, vlhko a slnečné žiarenie. Správne skladovanie je prvým krokom k trvanlivosti a intenzite parfumu.

Lacné voňavky a pravidlá aplikácie

Je mnoho rituálov ako aplikovať svoju obľúbenú vôňu. My sa však zameriame na ten najspoľahlivejší tip, a to je ten, kedy sa lacné voňavky aplikujú priamo na kožu. Aby sa vôňa čo najlepšie rozvinula, nastriekajte ju priamo na pulzné miesta tela. To sú napríklad zápästia, krčné tepny, podkolenné jamky, spánky, dekolt, lakťové jamky, členky či oblasti za ušami. Striekajte približne vo vzdialenosti 30 cm a vyhnite sa následnému rozotieraniu parfumu. Ak chcete, aby lacné voňavky vydržali dlhšie, ešte pred samotnou aplikáciou natrite vybrané miesta neparfumovaným neutrálnym krémom alebo olejom.

Ďalšie triky s lacnými voňavkami

Ak chcete lacné voňavky a ich intenzívnu vôňu ešte znásobiť, skúste sady parfumov. Široký výber jednotlivých parfumov i sady parfumov ponúka eshop Lux Parfum. Ďalším trikom je, použiť parfum aj na chladnejšie miesta na tele, okrem spomínaných pulzných. Tie totiž vôňu najmä intenzívne rozvinú, avšak na chladnejších kolenách či ušných lalokoch dlhšie vydrží. Najkrajšie sa parfum rozvinie po kúpeli, kedy je celé telo zohriate.

Internetová parfuméria Lux Parfém ponúka vône luxusných svetových značiek ako Giorgio Armani, Dolce&Gabana, Carolina Herrera, Calvin Klein, Hugo Boss aj v zľave. Ponúka vône vo vysokej kvalite, ktoré dlho vydržia, sú nerozoznateľné od originálov, v rôznych veľkostiach presne podľa vašich preferencií. Všetky ponúkané výrobky sú podľa originálnej receptúry vyrobené vo Francúzsku. Prineste si vôňou od Lux Parfém radosť a pôžitok, stačí si len vybrať.


Nám. SNP 22 97271 Nováky
tel.: +421911197207

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888