Prečo by ste mali používať eco čistiace prostriedky?

Prečo by ste mali používať eco čistiace prostriedky?

Uvažovali ste nad tým, aký význam majú eco čistiace prostriedky, či už vo vašej domácnosti alebo v práci? Krátka odpoveď je obrovský, a to najmä ak pracujete v oblasti gastra alebo hotelierstva. Eco čistiace prostriedky nielenže oveľa menej zaťažujú životné prostredie, ale sú priateľnejšie aj pre používateľov, teda pre nás. Je to práve vysokým podielom prírodných látok. Hoci by sa mohlo zdať, že bez chémie je čistenie len ťažko možné, vôbec to tak nie je.

Charakteristika eco čistiacich prostriedkov

Výraz ECO čistiace prostriedky neznamená, že sú tieto výrobky automaticky priateľské k prírode, ako si to mnohí vysvetľujú. Sú však omnoho menej zaťažujúce voči prírode oproti klasickým prostriedkom, ale už to je pozitívna aktivita. Je to najmä ich zložením, ktoré často tvoria okolo 90 % prírodné látky, zvyšok sú umelé ingrediencie. Ak je zloženie obsahuje 100 % prírodných látok, v tom prípade môžeme hovoriť o prostriedkoch, ktoré prírodu takmer vôbec nezaťažujú.

S eco čistiacimi prostriedkami k čistote a komfortu

Práve zloženie eco čistiacich prostriedkov ovplyvňuje prívetivejšiu vôňu, narozdiel od klasických chemických prípravkov. Mnohé eco prostriedky nie sú testované na zvieratách. Sú priateľskejšie k pokožke, v prípade pracích prostriedkov aj k oblečeniu. Chemikálie a optické rozjasňovače, pridávané do bežnej drogérie často nesadnú alergikom, ktorí musia hľadať iné alternatívy. Eco čistiace prostriedky tiež nezvyknú obsahovať fosfáty, ktoré poškodzujú vodné prostredie. Eco čistiace prostriedky vo svojom sortimente ponúka eshop VIVA plus, ktorý má na výber aj množstvo ďalších kvalitných eco-bio produktov

Eco čistiace prostriedky a ďalšie výhody

Ako sme naznačili, eco čistiace prostriedky svoje zloženie priznávajú, väčšinu ingrediencií teda určite poznáte. Vďaka tomu nezaťažujú vodné plochy, ovzdušie a prírodu. Aj keď sa to môže zdať, eco čistiace prostriedky nie sú drahé. Často ušetríte už len tým, že sa tieto prostriedky väčšinou dajú použiť na viacero účelov, čím tiež minimalizujete množstvo prípravkov, či už v domácnosti alebo v práci.

Veľkoobchod VIVA plus zabezpečuje gastro prevádzkam a hotelovým zariadeniam spotrebný tovar do kuchyne, kúpeľne, na toalety a mnohé iné. Vo svojom pestrom sortimente ponúka všetko pre stolovanie, ochranné pomôcky, dezinfekciu, potreby na upratovanie, priemyselné obaly, ale aj tašky a vrecia, pásky do pokladní a mnohé ďalšie nevyhnutnosti pre chod gastro služieb.

Ovsištské námestie 1 85104 Bratislava
tel.: +421903419582

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888