Ako funguje AG Max vám vysvetlíme

Ako funguje AG Max vám vysvetlíme

GDU s. r. o. je eshop plný skvelých produktov a prekvapení. Jedným z top produktov je práve AG Max III. Je to čistiaci koncentrát, ktorý vám garantuje vyčistenie ihneď. Výber koncentrátu určeného na čistenie je potrebné zaradiť na rovnaký stupeň dôležitosti, ako je napríklad samotná ultrazvuková čistička.

Čistiaci koncentrát AG Max vás zachráni pri nečistotách

AG Max je čistiaci koncentrát, ktorý sa používa najmä v priemyselných odvetviach. Týmto Ag Max koncentrátom sa leštia skvelo autá, motorky, bicykle alebo sa využíva v potravinárskom priemysle či v laboratóriách. Na našich stránkach nájdete časť koncentrátov, ktoré sú akurát v ponuke. Avšak agmax tam rozhodne nájdete. Ag Max sa tiež používa ako prípravok do ultrazvukových čističiek. Je riediteľný až 1:15. To znamená, že má mnoho spôsobov použitia. Väčšina našich zákazníkov využíva Ag Max na čistenie motorov v autoservisoch. Takisto je skvelo využiteľný aj v záhradnej technike alebo v domácnostiach pri svojpomocných prácach. Ag Max koncentrát je jednoducho na nezaplatenie.

S AG Max koncentrátom pôjde čistenie nečistôt od ruky

Radi vám okrem čistiaceho koncentrátu AG Max predstavíme aj priamo ultrazvukovú čističku. Táto ultrazvuková čistička vám prináša čistenie ultrazvukom. Pomáha vám pri čistení a odmasťovaní ultrazvuku. Takéto ultrazvukové čističky nájdete v našom eshope už dnes. Ponúkame vám naozaj iba profi produkty, ktoré stoja za vyskúšanie. Tak isto aj ako čistiaci koncentrát AG Max vám prinesú nezabudnuteľnú čistotu. Spoľahnite sa na náš sortiment ešte dnes. Objednajte si ultrazvukovú čističku alebo AG Max koncentrát len za zlomok ceny. Určite neoľutujete náš vycibrený servis a tiež aj prijateľné ceny.

Hemerkova 34 04023 Košice II
tel.: +421905187793

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888