Ako fungujú elektronické cigarety? Všetko, čo by ste mali vedieť

Ako fungujú elektronické cigarety? Všetko, čo by ste mali vedieť

Elektronické cigarety sa stali hitom posledných rokov. Na jednej strane ponúkajú zdravšiu alternatívu fajčenia a prijímania nikotínu do tela, na strane druhej je k dispozícií naozaj široký výber aróm a príchutí - od všetkých druhov ovocia, až po kokteily, čokoládu, zmrzlinu a ďalšie. Zistite, ako elektronické cigarety fungujú a čo ponúkajú.

Z čoho sa skladajú elektronické cigarety?

Elektronické cigarety sa skladajú primárne z dvoch hlavných častí - z batérie a atomizačného mechanizmu. Atomizačným mechanizmom v elektronickej cigarete môžu byť atomizéry, clearomizéry a cartridge. Atomizér či clearomizér jednoducho naplníte e-liquidom a pripojíte k batérií. Následne tlačidlom či ťahom spustíte samotný proces. Pri niektorých druhoch elektronických cigariet je batéria priamo spojená s atomizačným mechanizmom.

Princíp fungovania elektronických cigariet je jednoduchý. Eletronické cigarety sú napájané batériou. Po spustení elektronickej cigarety je e-liquid zahriaty na takú teplotu, aby sa uvoľnila para. Táto para, ktorá v podstate imituje dym z klasickej cigarety, je následne inhalovaná. Dôležitou súčasťou procesu fajčenia elektronických cigariet sú i náplne, teda e-liquidy.

Hlavné výhody elektronických cigariet

Na rozdiel od klasickej cigarety sa pri elektronických cigaretách nevylučujú škodlivé látky. Aj preto môžeme elektronické cigarety považovať za zdravšiu alternatívu klasického fajčenia. Práve tento fakt je jednou z najväčších výhod elektronických cigariet a tiež dôvod, prečo po elektronických cigaretách siaha čoraz viac fajčiarov.

Oproti klasickému je dym z elektronických cigariet bez nepríjemného zápachu. Keďže nedochádza k horeniu tabakových listov ale iba k vylučovaniu arómy zo zvolenej príchute. Tá bude pravdepodobne veľmi príjemná tak pre vás, ako i pre vaše okolie. V súčasnosti sú na trhu dostupné rôzne arómy a príchute do elektronických cigariet. Výber preto závisí od vás a od toho, či máte radi ovocné, krémové či bylinkové vône.

Skvelou výhodou fajčenia elektronických cigariet je taktiež kontrola množstva nikotínu, ktorý prijmete do tela. E-liquidy sú dostupné v rôznych variantoch, ktoré sa líšia obsahom nikotínu. Okrem toho nájdete na trhu aj úplne bez nikotínové e-liquidy, takže sa časom a postupným znižovaním môžete úplne zbaviť závislosti od nikotínu.

Internetový obchod E-smokes.eu vám ponúka široký výber elektronických cigariet, liquidov či atomizérov za výhodné ceny. Nájdete u nás široký sortiment príslušenstva, elektronické fajky aj batérie. Neváhajte a prezrite si našu ponuku ešte dnes, prípadne nás neváhajte kontaktovať.

A. Kmeťa 11 03601 Martin
tel.: +421903716843

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888