Ruksaky, do ktorých zbalíte všetko potrebné

Ruksaky, do ktorých zbalíte všetko potrebné

Univerzálne ruksaky od GDU sú ideálnou voľbou na výlety, do práce či školy. Oceníte ich ergonomický tvar a praktické priehradky, ktoré pomôžu pri organizácii zbalených vecí a umožnia vám udržiavať poriadok vo vnútri ruksaku. Samozrejmosťou sú nastaviteľné popruhy pre čo najkomfortnejšie nosenie.

Ďalšie praktické doplnky a výhody ruksakov

Naše ruksaky sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktoré prispievajú k ich dlhej životnosti a teda aj funkčnosti. Niektoré modely majú zvýšenú odolnosť voči vlhkosti (čiže sú vhodné aj do daždivejšieho počasia) alebo dodatočné upevňovacie prvky, ktoré umožňujú ľahké pripevnenie trekingových palíc, karimatky, bundy či spacieho vaku. Ruksaky sú vybavené viacerými štandardnými doplnkami ako rukoväť na prenášanie, odnímateľný bedrový pás, organizér v spodnom vrecku, otvor pre hadičku hydratačného systému vrátane vrecka na hydratačný vak, hrudný popruh s nastavením polohy či vystužený chrbát podšitý sieťovinou. Ruksaky v našej ponuke majú nízku hmotnosť v pomere ku kapacite, čo z nich robí ideálnu voľbu na každodenné použitie.

Praktické ruksaky v mnohých veľkostiach

Ruksaky máme vo viacerých kapacitných prevedeniach (9,5, 25, 30, 32, 35 či dokonca 55 alebo 60 litrový objem), z ktorých si zaiste vyberiete. Sortiment sme doplnili aj o praktické tašky – aj na rameno – vďaka ktorým budete mať vždy všetko potrebné po ruke. Naše ruksaky aj tašky zaiste naplnia požiadavky a očakávania každého, kto veľa cestuje, je neustále v pohybe a chce mať všetko potrebné stále pri sebe. Ruksaky a tašky sú prispôsobené na bezpečné prenášanie vecí a príslušenstva. Vyznačujú sa vysokou odolnosťou voči oderom či roztrhnutiu. Tajomstvom sú silné hrubé výstuhy a švy. Naša ponuka zahŕňa okrem ruksakov a tašiek aj zásobníky, nože, ďalekohľady, obranné prostriedky a zbrane (vrátane streliva a doplnkov), oblečenie, obuv, maskovacie siete a mnoho iného sortimentu. Nájdete ju na e-shope zbrane-ke.sk alebo v kamennej predajni v Košiciach.

Hemerkova 34 04023 Košice II
tel.: +421905187793

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888