Tipy a triky, ako vybrať osvetlenie do altánku a na terasu

Tipy a triky, ako vybrať osvetlenie do altánku a na terasu

Vybrať si správne osvetlenie do altánku a na terasu môže byť ťažšie, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. V súčasnosti existuje široká ponuka osvetlenia do altánku a na terasu a záleží od vašich preferencií a účelu, na aký osvetlenie do altánku a na terasu potrebujete. Plánujete pohodové posedenia s priateľmi? Alebo preferujete jemné, intímne svetlo pre romantické chvíle a relax? Poradíme vám, ako vybrať osvetlenie do altánku a na terasu.

Viaceré osvetlenia do altánku a na terasu

Osvetlenie do altánku a na terasu je vhodné riešiť viacerými zdrojmi, aby bolo svetlo pripravené na akúkoľvek aktivitu. Skombinovať môžete napríklad svietidlá na terasu spolu s pevným nástennými alebo stropnými svietidlami. Zatiaľ, čo pevné svietidlá budú slúžiť ako hlavný zdroj osvetlenia do altánku a na terase, dodatočné osvetlenie na terasu vytvorí útulnú romantickú atmosféru, pri ktorej si môžete vychutnať večeru vo dvojici, ale tiež večer s priateľmi.

Osvetlenie do altánku a na terasu môžete skombinovať aj so záhradnými svietidlami alebo svetelnou reťazou na žiarovky, ktoré dodajú vašej záhrade jedinečný vizuálny štýl vodne aj v noci a to nie len počas obdobia Vianoc. Svetelné reťaze alebo i vonkajšie tienidlá sú výborným doplnkom a osvetlením do altánku a na terasu v prípade rodinných osláv narodenín, jubileí a svadieb, pretože pomáhajú vytvoriť jedinečnú atmosféru tak významnej udalosti.

Osvetlenie do altánku a na terasu s dekoratívnou funkciou

Osvetlenie do altánku a na terasu je vhodné doplniť dekoratívnym osvetlením, ktoré večer premení vašu záhradu na rozprávkový a čarovný svet. Dekoratívne svetlá môžete využiť aj ako primárny zdroj osvetlenia, no je pritom nutné zvážiť plochu, ktorú chcete osvetliť a zvoliť primeranú intenzitu. Osvetlenie do altánku a na terasu je ideálne voliť čo najteplejšie. Platí, že čím teplejšie osvetlenie do altánku a na terasu, tým väčší relax a pokoj.

Pri výbere osvetlenia do altánku a na terasu je dôležité vyberať tak, aby nebol narušený celkový vizuálny štýl. Ak máte moderný dom s modernou záhradnou architektúrou skôr vo futuristickom štýle, je vhodné zvoliť skôr LED glow žiarovky alebo LED pásy. Ak je vaša záhrada ladená skôr do romantického štýlu s mnohými kvetmi, pergolou či altánkom obrasteným ružami, ideálne je siahnuť po vintage žiarovkách, ktoré sem dokonale zapadnú.

U nás v Decor Factory vám ponúkame široký sortiment nádherného osvetlenia do altánku aj na terasu. Nájdete u nás svetelné reťaze, LED svietidlá i vianočné osvetlenie podľa vášho gusta. Premeňte váš exteriér na oázu pokoja, relaxu a zábavy s naším osvetlením. Pre viac informácií neváhajte a navštívte náš web ešte dnes.

Stará Vajnorská 3022 /37 83104 Bratislava III
tel.: +421948221998

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888