Trofeje sú najlepšou cestou ako oceniť víťazov

Trofeje sú najlepšou cestou ako oceniť víťazov

Trofeje sa už od nepamäti spájajú s víťazstvom a odmenou. Za skvelý výkon je práve trofej tým, čo najviac poteší a motivuje k ďalším skvelým výkonom súťažiacich. Trofeje vyhrávajú jednotlivci i skupiny. Jednotlivcov posúva trofej ďalej a skupiny ešte viac utuží. Či už ste organizátorom súťaže alebo chcete niekoho odmeniť za skvelý výkon výber kvalitnej a peknej trofeje by ste nemali podceniť. Viete akú trofej vybrať?

Trofeje vyberajte s dôrazom na dôležitosť súťaže a charakter účastníkov

Pokiaľ práve vyberáte trofeje hodné vašej súťaže, pamätajte, že vás budú navonok, ako usporiadateľa súťaže, reprezentovať dlhé roky. Trofeje si ich majitelia zvyknú vystaviť na čestné miesta a v prípade súťažných klubov budú na očiach v dôležitých miestnostiach ešte veľmi dlho. Na výbere trofeje by ste si tak mali dať záležať a vybrať trofej, z ktorej sa bude tešiť nie len jej budúci majiteľ ale i vy.

Taktiež platí zlaté pravidlo, že za skvelý výkon je zaslúžená patričná odmena. Víťaz vami organizovanej súťaže sa na súťaž určite dlho pripravoval, pracoval na vlastnom zlepšovaní a urobil maximum pre to, aby trofej získal. Zaslúži si teda trofej, ktorá bude hodná jeho úsilia. Cenná trofej je niekedy viac než finančná odmena či mnohé vecné výhry. Viacerí súťažiaci sa súťaží zúčastňujú len kvôli trofeji. Pokiaľ ste vynaložili nemalé úsilie na prípravu a organizáciu súťaže, určite venujte čas a pozornosť i výberu vhodnej trofeje.

Z akých trofejí sa oplatí vyberať?

Výber trofejí je veľmi individuálnu záležitosťou. Samozrejme sa iné trofeje hodia pre umelecké súťaže, iné pre súťaže v oblasti vedy a techniky, iné pre kategóriu medicíny, prírodovedy a celkom iné pre športové súťaže či pre súťaže hasičov alebo policajtov. Trofej je potrebné čo najviac priblížiť druhu súťaže a vsadiť na jej hodnotu. Dnes sú dostupné trofeje rôznych veľkostí, tvarov a dizajnov alebo máte i možnosť návrhu vlastnej trofeje podľa vašich predstáv.

Pokiaľ organizujete napríklad súťaž hasičov, siahnite po trofejach s hasičskou tematikou. Dostupné sú napríklad trofeje v tvare plameňov ohňa, trofeje v tvare hasičskej prilby, trofeje v tvare hasičského auta či jedinečné dizajnové trofeje. Z hodnotnejších trofejí sú obľúbené najmä trofeje zo skla či drevené trofeje.

Viaceré trofeje je možné zhotoviť i s vami vybranou fotografiou a samozrejme s nápisom podľa vášho zadania. Je veľmi dôležité na trofej nechať vygravírovať či napísať meno súťaže, rok súťaže, ako i kategóriu v ktorej súťaž prebehla. Pokiaľ chcete aby bola vaša súťaž ľahko zapamätateľná a trofej sa hneď na prvý pohľad spájala s vašou súťažou, používajte rovnakú trofej každoročne alebo sa rozhodnite pre možnosť putovnej trofeje. V takom prípade si budú pri každom ročníku víťazi trofej medzi sebou predávať a jej držanie bude víťazom robiť ešte väčšiu radosť.

Nezabudnite ani na trofeje pre deti. Je vždy pekným zvykom počas súťaží pre dospelých organizovať i súťaž pre deti. Práve z nich tak môžu postupom času vyrásť súťažiaci o ozajstnú trofej víťazov.

Naša firma Firesystem, s. r. o. vám ponúka široký výber z jedinečných trofejí. Vyberte si vhodnú trofej pre vašu hasičskú súťaž či potreby pre požiarny šport.


501 02321 Korňa
tel.: +421907510375

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888