Aké kuchynské doplnky by nemali chýbať vo výbave žiadnej šikovnej gazdinky

Aké kuchynské doplnky by nemali chýbať vo výbave žiadnej šikovnej gazdinky

Kuchyňa je srdcom snáď každej domácnosti, a preto sú jej neodmysliteľnou súčasťou kuchynské doplnky. Tie by mali spĺňať najmä tieto štyri kritériá – praktickosť, funkčnosť, estetickosť a odolnosť. Vítané sú aj tzv. štýlové a dizajnové kuchynské doplnky. Kuchyňu nielen ozvláštnia, ale zároveň veľa vypovedia aj o vkuse a estetickom cítení jej majiteľov.

Kuchynské doplnky zladené so zariadení

Dnešná ponuka e-shopov a obchodov zameraných na kuchynské doplnky je rozmanitá a na svoje si prídete, či už ste zástancom dekoratívnejšieho bohatšieho zdobenia alebo minimalizmu. Kuchynské doplnky dostať ako jednofarebné, viacfarebné, s rôznymi motívmi a tvarmi. Aké kuchynské doplnky nemajú chýbať v kuchyni? Je dobré uvedomiť si, že kuchynské doplnky majú byť volené s ohľadom na veľkosť miestnosti. Platí tu priama úmernosť, teda do malej kuchyne menej, do veľkej kuchyne viac. Kuchynské doplnky a ich množstvo podliehajú aj kuchynskému zariadeniu a spotrebičom. Je vhodné ladiť kuchynské doplnky do farieb kuchyne, najmä stien, obkladačiek či kuchynskej linky. Štandardné kuchynské doplnky sú hodiny, obrazy, živé kvety a dekorácie, ktoré majú aj praktické využite, teda rôzne pletené košíky, svietniky, kalendár a pod. Čoraz populárne sú kvety z mydla, ktoré rozvoňajú celú miestnosť. Neodmysliteľnou súčasťou je riad. Odporúča sa porcelán, ktorý je známy odolnosťou a trvácnosťou.

Hrnčeky a šálky ako najpoužívanejšie kuchynské doplnky

Za najčastejšie sa vyskytujúce kuchynské doplnky, ktoré sú istým spôsobom aj dizajnovým prvkom, možno považovať hrnčeky a šálky – či už na kávu, čaj alebo iný nápoj. Aký hrnček si teda vybrať? Záleží od nápoja. Napríklad na espresso postačí menšia porcelánová šálka, na café latte väčší sklenený pohár. A na čaj? To záleží od vypitého množstva. Niekomu na ráno postačí menšia šálka (objem cca 300 ml), iný obľubuje vypiť väčšie množstvo, a teda potrebuje aj väčšiu šálku. Hrnčeky a šálky sú teda neodmysliteľné kuchynské doplnky, ktoré sa zvyknú kupovať ako prvé pri zariaďovaní kuchyne. Dnes ich dostať v rôznych farebných a motívových prevedeniach, takže skutočne záleží iba na vašej fantázií a preferenciách. K snáď najpopulárnejším vzorom patria kvety, geometria a abstraktné tvary. Vedeli ste, že aj kuchynské doplnky môžu byť istým spôsobom umenie? A to práve prostredníctvom hrnčekov alebo šálok, ozdobených známym umeleckým dielom. K populárnym patria kuchynské doplnky s maľbami od Gustava Klimta, Vincenta van Gogha, Alfonsa Muchu či Leonarda da Vinciho.

Nielen rozličné kuchynské doplnky, ale aj darčeky na akúkoľvek príležitosť a iné užitočné drobnosti do domácnosti nájdete na NasEshop.sk, kde nakúpite rýchlo, z pohodlia domova a za vynikajúce ceny.

Nový Cabaj 4009 95117 Cabaj - Čápor
tel.: +421903265665

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888