Porcelánový riad predstavuje luxusnú vec, ktorú využijete každý deň

Porcelánový riad predstavuje luxusnú vec, ktorú využijete každý deň

Hľadáte originálny a zároveň užitočný darček? A čo tak porcelánový riad, s ktorý oslávenca zaiste poteší a vy tak maximálne zabodujete na plnej čiare? Porcelánový riad je totiž obľúbenou súčasťou mnohých domácností a má svoje stále miesto v ich kuchyniach či jedálňach. Možno ho použiť počas kávičky so susedkou, ale aj na veľký rodinný obed. Stačí si vybrať tie správne porcelánové kúsky.

Prečo je porcelánový riad obľúbený a populárny?

Na čaj, kávu, koláč, polievku, šalát i hlavné jedlo. Ako v minulosti, aj dnes je porcelánový riad neustále žiadaným a vyhľadávaným artiklom. A to pri štandardnom zariadení domácnosti, ako aj pri obdarovaní blízkych. Prečo je vlastne porcelánový riad cenený a obľúbený? Prvým dôvodom je zaiste jeho pevnosť. Porcelánový riad je zároveň ľahký, takže sa s ním vynikajúco manipuluje, napríklad pri umývaní. Dnes dokonca dostať porcelánový riad, ktorý je možné umývať aj v umývačke riadu. Ďalším faktorom, pre ktorý je porcelánový riad populárny, je jeho mimoriadna odolnosť – a to voči mechanickému poškodeniu ako sú škrabance od používania príboru. Ak vlastníte porcelánový riad, napríklad hrnčeky či šálky, zaiste ste si všimli, že aj napriek svojej tenkosti vám neprasknú v ruke, ani sa tak rýchlo nerozbijú. Dôvodom je odolný materiál.

Porcelánový riad ako nadčasový darček

Porcelánový riad je často potlačený kvalitnými farbami či dokonca ručne maľovaný. Trebárs hrnčeky môžu byť zdobené nielen po celom svojom obvode, ale i vo vnútri. Kvalitný porcelánový riad má tendenciu neomývať sa, teda jeho výzdoba sa umývaním nestráca. Z vyššie uvedeného vyplýva, že porcelánový riad je krásnym nadčasovým darčekom, z ktorého bude mať obdarovaný dlhodobú radosť a spomenie si na vás pri každom jeho použití. Je už iba na vás, či stavíte na porcelánový riad v sete, alebo vyberiete jednotlivé kúsky (dezertné, plytké či hlboké taniere, servírovacia misa, čajový servis, kávová súprava a pod.). Nezabúdajte, že porcelánový riad je vhodný ako na každodenné používanie, tak aj na slávnostné rodinné posedenia. Doprajte si elegantné stolovanie každý deň, bez ohľadu na to, koľko osôb bude s vami maškrtiť. Veľmi obľúbené sú porcelánové sety (šálka a tanierik) s vyobrazenými dielami svetoznámych umelcov ako maliari Gustav Klimt, Alfons Mucha, Vincent van Gogh či William Morris.

Plánujete zveľadiť domácnosť, ste milovníci dizajnu a aranžovania, túžite zútulniť byt či dom originálnymi doplnkami alebo sa chystáte na oslavu a hľadáte darček, s ktorým zabodujete? Navštívte internetovú predajňu NasEshop.sk, kde výhodne nakúpite praktické a dizajnové kúsky na akúkoľvek príležitosť. Skrášlite si svoju domácnosť ešte dnes.

Nový Cabaj 4009 95117 Cabaj - Čápor
tel.: +421903265665

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888