Prečo je sklo ideálnym darčekom na akúkoľvek oslavu

Prečo je sklo ideálnym darčekom na akúkoľvek oslavu

Kvalitné sklo je elegantným, vkusným a ideálnym riešením, ak si neviete dať rady s kúpou darčeka. Sklo sa totiž hodí na narodeniny, meniny, svadby a iné výročia, na ktoré sa nechodí takpovediac s prázdnou rukou. Vítaná je jeho dekoračná, ako aj úžitková funkcia. A ak stavíte na kvalitné sklo, tak máte záruku, že vaše poháre, vázy či misy budú dostatočne odolné voči prasklinám či poškriabaniu.

Sklo pre každého

Každý darček by mal obdarovaného potešiť a zároveň mu istým spôsobom dobre poslúžiť. Sklo túto požiadavku napĺňa v maximálne možnej miere. Či už ide o poháre, svietniky, misy, vázy, misky atď. Aj preto je sklo skvelým tipom na milý darček. Nejednu gazdinku poteší sada sklenených pohárov, hrnčekov, tanierikov, tanierov či misiek, vďaka ktorým získa užitočné vybavenie do kuchyne či obývačky. Zaiste jej dobre a spoľahlivo poslúžia pri organizovaní všedných i slávnostných obedov. Sklo v podobe váz a svietnikov nechýba snáď ani v jednej obývačke. Ide o estetický a dekoračný prvok, a to nielen v domácnostiach, ale aj firmách. Napríklad sklenenou vázou určite nepokazíte oslavu starej mamy alebo tety a zároveň ňou môžete poblahoželať a obdarovať kolegu či vedúceho v práci. Sklo totiž predstavuje ideálny a vhodný dar bez ohľadu na to, či s oslávencom máte citovo bližší alebo formálnejší vzťah.

Sklo na oficiálne príležitosti

Sklo sa pokladá za tzv. pohotovostný darček. Ak teda neviete, čím oslávenca obdarovať, sklo predstavuje všestranné možnosti. Poháre či krígle s rôznymi motívmi, citátmi i obrázkami sú považované za univerzálny darček, ktorý obdarovaný rozhodne využije. Veď koniec-koncov, vodu (resp. iné tekutiny) predsa pije každý. Obzvlášť obľúbené sú poháre s humornými motívmi a sklo s tematikou hobby, trebárs pre rybárov, poľovníkov, šoférov a pod. Sklo sa stalo neodmysliteľnou súčasťou významných udalostí ako napr. svadieb a stužkových slávností. Na oboch spomínaných podujatiach má sklo osobitú úlohu. Asi sa nenájde stužková bez sklenených pohárov s vygravírovaným menom a rokom ukončenia strednej školy. A asi sa nenájde svadobná hostia s jedinečnými svadobnými pohármi mladomanželov, ktorí si nimi po prvýkrát štrngnú, aby si pripili na spoločný život s pozvanými hosťami a všetci spolu oslávili ich manželstvo.

Obrovské množstvo produktov na rozličné príležitosti a oslavy ponúka veľkoobchod ANTIKA vo Svidníku. Výrobky a suveníry zo skla zhotovíme podľa vašich požiadaviek a zabezpečíme aj gravírované či brúsené poháre a sady. V ponuke máme i široký sortiment výrobkov z keramiky s originálnou potlačou. Nakupujte pohodlne aj cez náš e-shop.

Generála Svobodu 682/4 08901 Svidník
tel.: +421905570850

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888