Praktické rady ako si vybrať správne puzdrá na mobily

Praktické rady ako si vybrať správne puzdrá na mobily

Najjednoduchším spôsobom, ako zabezpečiť ochranu smartfónov pred poškodením, sú puzdrá na mobily. Efektívne predchádzajú škrabancom či prasknutiu displeja. Zároveň ochránia telefón pred bežným poškodením a zvýšia jeho odolnosť pri úderoch alebo počas pádov. Puzdrá na mobily taktiež vylepšujú vzhľad smartfónu a ich výber dokonca prezrádza aj čo-to o majiteľoch.

Obľúbené knižkové puzdrá na mobily

Ak by boli telefóny rytiermi, tak puzdrá na mobily by boli ich brnením, ktoré chránia telo pred zraneniami. Keďže najnovšie modely telefónov nie sú práve najlacnejšie, tak je riešenie ich spoľahlivej ochrany na mieste. Tú zabezpečujú kvalitné puzdrá na mobily. K dispozícii sú v rozličných vzoroch i materiáloch. K najčastejším typom patria ochranné fólie a tvrdené sklá, klasické puzdrá, ultratenké obaly, zadné kryty a športové puzdrá. Asi najobľúbenejšie sú knižkové (zatvárateľné) puzdrá na mobily. Ochránia celý telefón, teda displej aj zadnú časť. V ponuke sú aj knižkové puzdrá na mobily s okienkom, v ktorom vidíte základné údaje ako čas či meno volajúceho. Takéto puzdrá na mobily sú zväčša vyrobené z pravej alebo umelej kože, s dôkladne prešitými časťami. Putko s magnetom zabráni, aby sa puzdrá na mobily náhodne otvárali. Výhodou je, že knižkové puzdrá na mobily sú často vybavené priehradkami na vizitky či karty a dajú sa poskladať ako stojan, čo zaiste uvítate pri sledovaní videí a filmov.

Kompatibilné puzdrá na mobily

Puzdrá na mobily vyberajte uvážlivo. Nezabúdajte na kompatibilitu, teda puzdrá na mobily musia byť určené pre konkrétny model telefónu. Inak vám, napríklad, nemusí sedieť otvor na fotoaparát. K základným parametrom, na ktoré by ste mali dbať pri výbere puzdra, patrí materiál, rozmery, obvodové rámčeky telefónu a spôsob uchytenia (zacvaknutie alebo vsunutie mobilu do puzdra). Pouvažujte, kde zvyčajne máte smartfón – v nohaviciach, v kabelke či na stole v kancelárii alebo v obývačke? Pri bežnom použití telefónu sú viac-menej vhodné všetky vyššie uvedené puzdrá na mobily. Pri častých formálnych udalostiach sa odporúčajú už spomínané knižkové puzdrá na mobily. Ak často športujete, rozhodne si vyberte odolné puzdrá na mobily. K obľúbeným patria tzv. puzdrá na ruku, ktoré si jednoducho pripnete na rameno. V ponuke sú aj vodotesné puzdrá na mobily, takže sa hodia do každého počasia i na dovolenku.

Bratislavská spoločnosť GL8 ACCESSORIES sa už viac ako 20 rokov zaoberá príslušenstvom mobilných telefónov v Číne. V ich ponuke nájdete sortiment zameraný na ochranu mobilu, nabíjanie, hudbu, telefonovanie a doplnky. Bližšie informácie a kontaktné údaje nájdete na webovej stránke.

Stará Vajnorská /17 83104 Bratislava III
tel.: +421903584093

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888