Máte radi hygge štýl? Vyskúšajte bavlnený nórsky sveter

Máte radi hygge štýl? Vyskúšajte bavlnený nórsky sveter


Bavlnený nórsky sveter v typickom hygge štýle je hitom jesennej módy posledných rokov. Ak máte radi pohodlie, komfort a kvalitu - investujte do bavlneného nórskeho svetra s typickými severskými vzormi. Okrem výborných vlastností, ktoré sa vám v chladných mesiacoch určite zídu, vám bavlnený nórsky zaručene oživí váš jesenný i zimný outfit. Zistite viac o hygge štýle a tiež o výhodách, aké ponúka kvalitný bavlnený nórsky sveter.

Čo je to štýl hygge?

Určite ste o hygge štýle už počuli a ak náhodou nie, možno podľa neho žijete a ani o tom neviete. Slovo „hygge“ (vyslovované ako „hü-ga“) pochádza z dánštiny a voľne je možné ho preložiť ako "útulnosť" či "pocit domova". Žiť v štýle hygge znamená vytvoriť si doma príjemnú, hrejivú a útulnú atmosféru a to najmä počas chladných mesiacov zimy a jesene.

Takúto atmosféru vytvoríte hrejivými dekami, sviečkami a vankúšmi. K dispozícií by ste vždy mali mať i teplé papuče a hrnček horúceho čaju, kávy či kakaa. Vždy záleží na detailoch a radosti z maličkostí. Hygge štýl znamená maximálne pohodlie, komfort a príjemné chvíle s vašimi blízkymi.

Bavlnený nórsky sveter či ponožky v hygge štýle

Hygge sa však netýka len interiérového dizajnu. Je to životný štýl, ktorý zahŕňa taktiež teplé vlnené oblečenie do sychravého počasia. Ak vyznávate hygge štýl, bavlnený nórsky sveter je to, čo by nemalo chýbať vo vašom šatníku.

Bavlnený nórsky sveter je typický svojim škandinávskym vzorom a farbami. Najčastejšie nájdete bavlnený nórsky sveter v typickej modro-šedej kombinácií. Tieto farby sú obľúbené najmä v prípade pánskych bavlnených nórskych svetrov. Nežnejšie pohlavie obľubuje bavlnený nórsky sveter skôr v krémovej, béžovej alebo červenej farbe. Ďalšie obľúbené farby v prípade bavlnených nórskych svetrov sú tiež tmavomodrá, čierna a hnedá. Bavlnený nórsky sveter ponúka okrem tradičného vzoru aj vianočný vzor, siluety lesa, zvierat, hviezd a iných elementov, vďaka ktorým bude skvelým módnym doplnkom v jesennom aj zimnom období.

Benefity bavlneného nórskeho svetra

Bavlnené nórske svetre sú vyrábané priamo v Nórsku zo 100% ovčej vlny, čím je zaručená maximálna precíznosť a kvalita. Keďže bavlnený nórsky sveter obsahuje cca 80% vzduchu, vytvára okolo tela vzduchovú vrstvu, ktorá ho dokonale izoluje od chladu a udržuje prirodzenú telesnú teplotu. Ďalšou výhodou bavlneného nórskeho svetra je jeho univerzálnosť – môžete ho využiť rovnako na doma, ako aj na chate či ako súčasť outdoorovej výbavy. Vlna, ktorá sa používa na výrobu bavlnených nórskych svetrov značky WOOLWEAR pochádza od živých zvierat, čo znamená, že pre tento bavlnený nórsky sveter neboli usmrtené žiadne zvieratá. Z nosenia bavlneného nórskeho svetra tak nemusíte mať výčitky!

Na našom eshope hyggestyl.sk nájdete kvalitné nórske svetre a ponožky WOOLWEAR či NORWOOL pre ženy, mužov aj deti a v rôznych farebných prevedeniach. Okrem toho vám ponúkame kvalitné vlnené papuče značky KYRGIES, krásne hrejivé čelenky do vlasov a taktiež sviečky či iné doplnky. Neváhajte a zistite o nás viac alebo nás neváhajte kontaktovať ešte dnes.

M. R. Štefánika 138 /7 01701 Považská Bystrica
tel.: +421905877892

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888