Kvalitná pracovná obuv – tá by vám na pracovisku rozhodne nemala chýbať

Kvalitná pracovná obuv – tá by vám na pracovisku rozhodne nemala chýbať

Kvalitná pracovná obuv je pri výkone vybraných profesií nevyhnutná. Jej používanie by ste mali určite zvážiť napríklad, ak pri práci trávite dlhé hodiny na nohách, pracujete s nebezpečnými predmetmi alebo sa pohybujete po klzkom či nerovnom povrchu. V našej ponuke na brakon.sk vám ponúkame pracovnú obuv najvyššej kvality.

Prečo pracovná obuv pri práci dôležitá?

Pracovná obuv chráni vaše chodidlá, ale aj celý pohybový aparát. Chodidlá udržiava v suchom a pevnom prostredí. Zároveň je pracovná obuv vystužená mäkkou výstužovo, takže sa nemusíte obávať opuchov či odrenín na chodidlách. Podrážka pracovnej obuvi je protišmyková. Aj pri pohybe na klzkých povrchoch tak budete v bezpečí. Napríklad pri práci vo výrobných halách či v skladoch sa na podlahu neraz niečo vyleje. Vtedy je použitie pevnej protišmykovej a bezpečnej obuvi nevyhnuté.

Nami ponúkaná pracovná obuv je zároveň nepremokavá. Pokiaľ aj stupíte na mokrý povrch, pracovná obuv sa nepremočí a vaše chodidlá budú v suchu počas celého dňa. Pracovnú obuv z našej ponuky si môžete zakúpiť samostatne pre vlastné využitie na pracovisku. Osloviť nás môžete aj v prípade potreby väčšieho množstva pracovnej obuvi - napríklad pre vašich zamestnancov.

Používanie vhodnej pracovnej obuvi je zdraviu prospešné

Používaním vhodnej pracovnej obuvi zvyšujete váš komfort pri práci a zároveň chránite vaše zdravie. Pracovná obuv má pevnú podrážku, ktorá zamedzuje nárazom či prieniku ostrých predmetov. Obuv je zároveň odpružená, čím chráni vaše kĺby a chrbticu. Vyskúšajte na vlastnej koži, že používanie pracovnej obuvi má množstvo výhod.

V našej ponuke nájdete okrem pracovnej obuvi aj pracovné odevy, montérky či rôzne pracovné tričká. Samozrejmosťou sú aj pohodlné pyžamá či Lambaste - reklamný textil, ktorý vám pomôže s propagáciou vašej firmy. Neváhajte nás kontaktovať.

Františkánske námestie 6 08001 Prešov
tel.: +421905732211

Vaša firma ešte nie je v
Zlatých stránkach?

Rýchlo to zmeňte

alebo volajte

02/501 02 888